Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már annyira szerelmesek, amolyan "térdremegés"-es?
Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 20:17
1/24 anonim válasza:
Igen. (megcsapott egy vaslappal, berezegtem mint basszustól a ház xD)
4/24 anonim válasza:
másfél éve tart, ha meglátom, meghallom a hangját a szívem is kiesik a helyéről remeg kezem lábam:)
elmondhatatlanul jó:)
6/24 anonim válasza:
Igen, már 2-szer. De nemcsak a térdem remegett, hanem szinte rosszul voltam, olyan gyorsan vert a szívem.
7/24 anonim válasza:
Nekem a kezem is remegett főleg mikor ott állt mellettem az aki nekem tetszik :) ő meg azt hitte hogy fázok azért remegek :P
8/24 anonim válasza:
iggeeen:$...elég ideje vagyunk már együtt és van h úgy ver a szívem mielött találkozok vele h csak na :)....Újból és újból belészeretek akárhányszor a szemébe nézek :$
9/24 anonim válasza:
Igen, de sajnos vele már nem vagyok együtt, mert a kapcsolat vége felé többször kezet emelt rám. Pedig annyira szerettem. :(
10/24 anonim válasza:
Jaja, voltam már. úgy remegett a térdem, hogy biztos voltam benne, hogy ezt ő is látja. ja, meg ilyenkor hülyeségeket beszélek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!