Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy kis alkoholtól jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis alkoholtól jobban megy a szex?

Figyelt kérdés

1 pohár borra , esetleg egy felesre gondoltam..

Jobban áll tőle a cerka? Tovább bírjátok? Több mindent bevállaltok? stb stb minden jöhet:D

2009. nov. 13. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyílván...:) Hisz sokan azért isznak máshol is alkoholt, hogy ezzel feloldódjanak :)

Én nem szoktam inni, nincs rá szükségem ahhoz, hogy élvezzem a szexet.:)

2009. nov. 13. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Nàlunk igen.Sokkal felszabadultabbak vagyunk.Viszont én azt is elmondom hogy a leggusztustalanabb ha az egyik fél iszik,a màsik nem.Mert olyan büdös a szàja.De szo szeritn.A pàrom megiszik két sört,hiàba mos fogat,érzem rajta,elmegy a kedvem a szextöl.De ha együtt iszunk,akor az tud kellemes lenni.Szoval szerintem egy üveg pezsgö,vagy egy üveg bor közösen elfogyasztva!
2009. nov. 13. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem áll jobban elvileg, a gátlás leküzdésében (félelem a szextől) valamint abban segíthet ami szintén összefügg valamilyen szinten, még és lényeges lehet, hogy nem élvezünk el olyan hamar, bár nem ez feltétlenül a megoldása a kérdésnek. Mert ha átesünk a ponton (sok alkohol) még állni sem fog. Az általad leírt mennyiség befolyásolása attól is függ, a személyre milyen hatással van, ami sokszor kiszámíthatatlan.
2009. nov. 13. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak a gátlásokat oldja. Gátlásos vagy? Akkor egy kis bor jól jöhet.

De az alkohol lassít és tompít mindent. Vigyázz a mennyiséggel.

2009. nov. 13. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Alkohol nélkül sem volt ezzel problémám, de már beállítva is volt alkalmam huncutkodni. Egészen érdekes, talán csak annyi a hátránya, hogy kissé piaszagod lesz.
2009. nov. 14. 09:27

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!