Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexxel vissza lehet hódítani az ex barátomat?
Figyelt kérdés
Még midnig szeretjük egymást és szencednk is h en lehetünk együtt!De el vagyunk bizonytalanodva!2009. nov. 13. 16:37
2/9 anonim válasza:
Ezen mindig vakartam a fejem. Miért szakítotok, ha szeretitek egymást...
3/9 A kérdező kommentje:
A féltékenység miatt!Én voltam féltékeny!de nem volt rá okom!és ő besokalt!
2009. nov. 13. 16:46
4/9 anonim válasza:
Igen,az szokott használni,de inkább főzzél neki valami finomat.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor is használhat,ha ő azt mondta,h le akarja zárni,utána emg,h fogalma sincs h mi lenne a jobb!De tudom,h szeret és hogy ő is ugyanugy szenved!Nem csak kihasználná ezt a helyzete és utáan minden ugyanott folytatódna ahol most tartunk?
2009. nov. 13. 16:57
6/9 anonim válasza:
Van rá esély hogy csak kihasználná az alkalmat,szerintem ne alázd meg magad.
7/9 anonim válasza:
sztemis, ha besokallt túőled, valszeg csak kihazsnálná az alkalmat, lehet ezegy darabig működne de aztán felszívódna, mert találna mást.
sztemse alázd meg magad ezzel.
8/9 A kérdező kommentje:
szerintem egy próbát megér!nem sok vesziteni valóm van!
2009. nov. 13. 17:18
9/9 anonim válasza:
szia. amikor én egy majd 1 éves kacspcsiból léptem ki, egy hónapra rá fel kerestük egymást hogy járjunk össze szeretkezni. Mindeketten szerettük még egymást, de ez az össze járás eltartott max fél évig, aztán kiábrándúltam belőle, és a végén már ő is csak azért volt velem, a sex miatt. Én már bánom h akkor belementem.
22/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!