Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti mennyit masztiztok egy nap? (15/l)
Mármint aki "rá van szorulva" (nincs barátja stb..)
Én 15 éves lány vagyok, nincsen pasim (jelenleg :S)
És bizony nem ritka a napi három :S Ez nem sok?
Nem tehetek róla, egyszerűen kívánom, és unalmamba csinálom sokszor. (szánalmas, de ez van) :S
pl, a héten nem mentem suliba, és egész nap egyedül voltam itthon, hamar ráuntam a tv-re meg ilyenekre, és jött az "ötlet" hamár úgy sincs itthon senki alapon.....
(megjegyzem nagyon jól esettt...../esik XD)
És vérszemet kaptam..... Ma már az ötödik volt, és még csak délután van :S
Lehet ettől vmi egészségügyi problémám?
Köszy a választ...
ha vérszemet kapsz, az baj.
a masztit nem unalomból szabad csinálni, hanem azért mert megkívánod. aki unalomból szokik rá, annak hátránnyá válhat.
Nincs időm pasizni...
Lefoglal a suli, az edzések, és a net...
Jelentkező akadna bőven de lerázom őket mindig, nem akarok olyan kapcsolatba belemenni, amelyre nem tudnék elég időt szakítani...
Kifogásokat keresel. Miért?
Épp most mondtad hogy napi három masztira van időd. pasira meg nem lenne érdekes. Valami más van a háttérben nem az idő az tuti. Hétvége is ott van meg hát szóval nemtudom mi de valami más van. Inkáb mond hogy kielégít a maszti és nincs kedved senki tulajdona lenni. És jobb szabadon. ?
eznembaj:)
nekemis van hogy napi 3-4szer.
de nem rendszeresen.
egészségügyi bajod nemlehet:)
jómasztizást*
puszi:)
Szerintem se lehet bajod. Az embernek meg arra van ideje amire akarja, hogy legyen...
Bár lehet nem mered beismerni, hogy csak valakire vágysz aki szexelne veled, nem kell istápolni egyfolytában, csak ha jön az "ihlet" akkor csináljátok. ezzel a kapcsolattal manapság már nincs probléma szerintem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!