Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy veszitek rá párotokat, barátnőtöket a szexre? Hogy hozzátok meg a kedvét, hogy csábítjátok el, mit mondtok neki, mivel indítjátok be?
Természetesen lányok válaszára is kíváncsi vagyok, hogy párotok ezt hogy csinálja!
21/F
nagyjából elég ha ugy néz...
de ha elkezd átöltözni itthoniba,vagy megy zuhizni,ugyse hagyom felöltözni...
normális esetben nemkell rávenni a lányt,akarja magátol...
22/L
Párommal szavak nélkül is megértjük egymást. Elég egy szenvedélyes csók és a többi már jön magától.
Mondhatod barátnődnek, hogy szereted (de csak őszintén, látszik!), "Úgy kívánlak, érezni, csókolni akarom a tested minden porcikáját!", vagy csak "szeretkezni akarok veled". Te ismered a barátnődet, hogy mitől indul be, de a legtöbb lánynál a kedves, érzelmes beszéd jön be. Tudasd vele mit jelent számodra és mennyire boldog vagy vele.
Coyote
Olvastam az előttem szólókat, és igazat adok nekik abban hogy nem kell mondani vagy rábírni a másikat.
De ha mégis a tettek mezejére kellene lépni a jelzések terén, akkor ajánlok valamit...
Nap közben 1-2 pajzán megjegyzés az esti programot illetően, vagy 1-2 SMS amiben kicsit huncutul, már már izgatóan pár sorban leírod mennyire kívánod stb. A siker szinte garantált. Lényeg az hogy napközben a háttérben azért meglegyen témának az esti sex :D
nekem a legtöbb barátnőmet egyáltalán nem kellett rávenni, folyamatosan akarták.
na persze ehhez kell az, hogy a randi elejétől a végéig úgy tekints a nőre, hogy kívánod, és bárhol, bármikor kész legyél ezt bizonyítani is.
meg kell hozzá egy nő is, aki imádja a brét.
mert a fapinákat győzködheted, ha dugnak is, nem sokra mész vele.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!