Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak az ellen h....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak az ellen h. álmomban ne élvezzek el? Vagy az álmokkal nem lehet mit kezdeni?

Figyelt kérdés

Lány vagyok. Nagyon zavaró hogy hetente egyszer-egyszer elmegyek miközben alszom vagyis álmodom...

Rendesen élek nemiélete, heti 3-4 alkalommal a barátommal.

2008. júl. 7. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért zavar? Örülj neki, hogy akkor is élvezel. :) Legalább nem rémálmaid vannak. Komolyra fordítva: nem hiszem, hogy bármit tudnál tenni ellene.
2008. júl. 7. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Hát elmenni nem mész el csak a pasik mennek el álmukban.A lányok csak fel lesznek izgulva hogy benedvesedik.Amugy meg semmit nem tudsz ellene tenni.
2008. júl. 7. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nincs semmi zavaró, természetes dolog!
2008. júl. 7. 17:06
 4/6 A kérdező kommentje:

NAhh jó sztem ha már jó ideje ez történne veletek igazán zavaró lenne!!

Igaz tényleg jól esik, nem tagadom. de akkor is zavaró a páromak főleg amikor nem tudja "kivel csalom meg az álmomban" igazából ez a fő probléma... a párom azt mondta már nem egyszer látta azt az "Orgazmus-fejet"( az ő hülye elnevezése) rajtam. és zavarja h nem tud mit tenni ez ellen, ez megtörtént már akkor is amikor együtt voltunk az nap este, és amikor nem.

Nahh abba hagyom a nyöszörgést, mert ez már csak az... Azért KÖSZIKE a válaszokat.

2008. júl. 7. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan mondhatod neki, hogy a vele átélt perceket álmodod újra éjszakánként..ami egyébként teljesen elképzelhető, ugyanis gyakran álmodjuk vissza a velünk közelmúltban megtörtént eseményeket. Szerintem ettől megnyugodna.
2008. júl. 7. 18:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Az hülyeség, hogy csak a pasik tudnak elmenni álmukban! Nem tudsz ellene mit tenni.
2008. júl. 11. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!