Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 17vagyok kb 11cm husszú a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17vagyok kb 11cm husszú a farkam. Ez nagyon gáz? Hogy lehetne házilag növeszteni rajta? A másik hogy az óvszereknek tényleg nagyság szerint vannak?

Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 07:39
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Jajj te ez semmit sem számít! Gondolom nincs barátnőd mert ha lesz hidd el ez nem fog foglalkoztatni mert úgy fog szeretni ahogy vagy!

A lényeg hogy -akármekkora mérettel- ki tudj elégíteni egy nőt :D

És igen az óvszerek tényleg méret szerint vannak!

19L

2009. nov. 13. 07:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges szerintem de ha anniyra ragaszkodsz hozzá akkor itt egy link,ez elég hatásos.: [link]
2009. nov. 13. 07:52
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

szerintem egyáltalán nem kell hogy "nagy" legyen. Én pl. mindig utáltam ha a méhemet a torkomba tolták:D...és kifejezetten fájdalmas is! :( szóval szerintem ne növessz rajta, a tied pont jó méretre.

21/L

2009. nov. 13. 08:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

AKKOR esetleg össze is jöhetnétek

de a vastagság jobban számit 21L igaz

vagyis ha van már vagy 45mm a farkad akkor már jo lehetsz

2009. nov. 13. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
a vastagság télleg többet számít.
2009. nov. 13. 14:25
 6/10 anonim ***** válasza:
32%
K*rva gáz!! A helyedben felvágnám az ereimet!!
2009. dec. 16. 20:25
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
neked se lehet nagyobb gyökér xD
2010. júl. 17. 05:56
 8/10 anonim ***** válasza:

A nők negyven százalékát nem érdekli a méret. És nem feltétlenül a szex nem érdekli őket. (Jó a csak a szokás a gyerek(ek) megszületése, és amíg harmicasok nem lesznek, nagy a csend náluk. Például.). De téged igen, érdekel a méreted. És a barátnőiket, úgy hogy ne terjeszd. A felsülés meg olyan hogy valakinek óriási van, mégis felsül. Minél inkább félsz tőle, annál valószínűbb lesz ez. Lehet növelni a méretet, de veszélyesebb, mint így neki kezdeni az életnek. Így könnyen elcseszheted ez miattad az életed. Sok sorstársad, már egy kis biszex hajlammal is örökre bottom lesz.

No para az életben nincs védő háló. De csak rajtad múlik hogy össze töröd-e magad.

A sikeres vagy sportos vagy jókínézetű vagy magabiztos pasik több nőt szednek össze egyesével is mint az akinek csak orbitális a farka. Úgy hogy ezekre gyúrj!

2010. dec. 1. 00:45
 9/10 anonim válasza:
Csak az olyan nőknél számít a méret akinek szét van ***va a **csája, nyílván 20 cm-esek után nem érzi meg a sokkal kisebbet. Nem számít, ergo csak a *urvák és a b*zik vágynak nagy f*szra. :D
2011. máj. 24. 08:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Konkrétan egy 8cm-es farokkal is ki lehet elégíteni egy nőt, csak tudd használni.. A másik meg ha beindulnak nem számít nekik mekkora, meg amúgyse csak annyi hogy ne legyen túlnagy:D 21/F
2011. szept. 8. 01:27

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!