Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17vagyok kb 11cm husszú a farkam. Ez nagyon gáz? Hogy lehetne házilag növeszteni rajta? A másik hogy az óvszereknek tényleg nagyság szerint vannak?
Jajj te ez semmit sem számít! Gondolom nincs barátnőd mert ha lesz hidd el ez nem fog foglalkoztatni mert úgy fog szeretni ahogy vagy!
A lényeg hogy -akármekkora mérettel- ki tudj elégíteni egy nőt :D
És igen az óvszerek tényleg méret szerint vannak!
19L
szerintem egyáltalán nem kell hogy "nagy" legyen. Én pl. mindig utáltam ha a méhemet a torkomba tolták:D...és kifejezetten fájdalmas is! :( szóval szerintem ne növessz rajta, a tied pont jó méretre.
21/L
AKKOR esetleg össze is jöhetnétek
de a vastagság jobban számit 21L igaz
vagyis ha van már vagy 45mm a farkad akkor már jo lehetsz
A nők negyven százalékát nem érdekli a méret. És nem feltétlenül a szex nem érdekli őket. (Jó a csak a szokás a gyerek(ek) megszületése, és amíg harmicasok nem lesznek, nagy a csend náluk. Például.). De téged igen, érdekel a méreted. És a barátnőiket, úgy hogy ne terjeszd. A felsülés meg olyan hogy valakinek óriási van, mégis felsül. Minél inkább félsz tőle, annál valószínűbb lesz ez. Lehet növelni a méretet, de veszélyesebb, mint így neki kezdeni az életnek. Így könnyen elcseszheted ez miattad az életed. Sok sorstársad, már egy kis biszex hajlammal is örökre bottom lesz.
No para az életben nincs védő háló. De csak rajtad múlik hogy össze töröd-e magad.
A sikeres vagy sportos vagy jókínézetű vagy magabiztos pasik több nőt szednek össze egyesével is mint az akinek csak orbitális a farka. Úgy hogy ezekre gyúrj!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!