Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az mennyire kellemetlen ha az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire kellemetlen ha az első szex közben a csaj nem megy el?

Figyelt kérdés

Lányok válaszát várnám

19F

2009. nov. 12. 21:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én még sokadik szeretkezéskor sem mentem el, és szerintem nem volt kellemetlen egyikünknek sem. A barátom tudta, hogy nem ő az oka, én meg tudtam, hogy majd összejön, csak még szoknom kell az egészet, mert nem tudtam annyira ellazulni, amennyire kellett volna. (Persze, ha csak egy éjszakás kalandról van szó, akkor ciki tud lenni, mert utána a csaj pletykálhat arról, hogy milyen rossz vagy az ágyban, stb...)
2009. nov. 12. 21:18
 2/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod, nem egyéjszakás kalandról lenne szó.

ésmég annyit tennék a kérdéshez hogy anélkül is tudja élvezni a szexet hogy nem megy el?

2009. nov. 12. 21:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az nem gáz... főleg ha szeret a lány. Valaki évekkel rá érik meg a szexre. Nekem pl. 6 év kellett. :/ De soha nem haragudtam a páromra. Erről leginkább a lány tehet... ha a férfi mindent megtesz. :) És valaki meg már az elsőnél élvezi. A mázlista! Egyén válogatja
2009. nov. 12. 21:25
 4/11 anonim ***** válasza:
35%
Hát közben ne is mennyen el max utána, külömben, hogy nézne már ki, hogy faképnél hagy pont a közepén?
2009. nov. 12. 21:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem megy el a farkadon, akkor utána szépen fogod magad és szájjal és/vagy kézzel eljuttatod a csúcsra.

Amúgy szerintem jobb, ha először csak pettingeltek, ismerjétek meg egymást testét, nem kell rögtön első szex alkalmával behatolni.

Ha a petting már megvolt, akkor lép életbe az első bekezdés.

2009. nov. 12. 21:47
 6/11 anonim ***** válasza:
62%
EZ biztos segít rajtad:az első alkalomkor csak a fiú megy el sőt néha a 6.nál is...a lényeg csináljátok minél többször és egyre jobb leszel ez a lényeg szoktatni kell és menni fog semmi gond ez normális. (Amúgy egy elég tapasztalt fiú vagyok szóval tudom)
2009. nov. 12. 21:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem baj, úgy is nagyon lehet élvezni, hogy nem megy el

nekem 5 év után sikerült először :(

2009. nov. 12. 22:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 év után jutottam el arra a szintre,hogy uyg érzem tényleg fergeteges a szex. Előtte ugy jo volt,meg kellemes,de "nem nagy durranás" testileg.Tanulni kell ezt nekünk nőknek! (a szexet a férfiaknak is,csak magát az orgazmust nem)
2009. nov. 12. 22:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyrészt némi pihi után repeta, másrészt olyan, mintha a meccset a legjobb lelátóról néznéd az utolsó pár perc kivételével. Sokan nyavalyognak biztos, ha épp a végét kell rádióban hallgatni, de annyira tényleg nem nagy veszteség a teljes élményhez képest.
2009. nov. 13. 01:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen érthetö hogy nem megy el elöször. Én 21 éves lány vagyok és csak tavaly sikerült elöször elmennem pedig már 5 éve élek szexuális életet. És a fiúkkal semmi baj nem volt! Szóval szerintem legyél türelmes menni fog az egy idö után:)
2009. nov. 13. 08:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!