Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valamilyen lelki vagy biológiai oka, hogy a barna szemű, barna hajú, barnás (de fehér rasszhoz tartozó) bőrű fiúkra bukom? Az ő génjeik passzolnak legjobban az enyémmel?
Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 20:22
1/5 anonim válasza:
ha te szőke hajú vagy és kék szemű..... általában mindig az ellentétes hajszínű szemszínű szokott lenni. az emberek tudat alatt is az ellentétes kinézetű embereket választják társnak.
Vagy apukád is barna szemű és hajú? ez is előfordulhat!
2/5 anonim válasza:
Lelki, nem, biológiai?
jó kérdés biztos van valami oka, de hogy mi ezt senki nem tudja megmondani. Egyszerűen neked ilyen az ideállod, valakinek a magasak valaki a ducikat szereti, ez csak genetika.
3/5 anonim válasza:
Nem feltétlen,első Válaszoló. Az én kedvesem is ilyen, (ha olyan koncert van nem is merünk lemenni a skinheadek miatt,nehogy balhéá legyen)és én is nagyon megkedveltem ezt a típust. Szerintem különösebb oka nincs, csak ezek jönnek be, mint másnak a kék szemű szőke hajúak. Amugy nagyon szenvedélyes és hűséges a barátom:) Tudtok valamit mondani hogy ez a rassz honnan jött? Én ugy tudom hogy alföldi rassz volt anno, aztán ugye keveredtek.
4/5 A kérdező kommentje:
Sötét szőke és zöld szemű vagyok.:D Akkor az én génállományomhoz ez passzol.:D
2009. nov. 12. 21:27
5/5 anonim válasza:
Én barna haju barna szemü lány vagyok és mindigis a szőke ,kék vagy zöld szemü férfiak tetszettek a legjobban. .. Jó kérdés,lehet hogy van ennek biologiai funkcioja is.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!