Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudom késleltetni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom késleltetni, hogy ne menjek el?

Figyelt kérdés

Sex közben sürün van ojan érzésem hogy elmegyek és be kell lasitsak 5 per után van valami praktika hogy ne érezem annyira ?

18 éves srác !

2009. nov. 12. 20:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
gondolj közbe egy vénasszony muffra
2009. nov. 12. 20:11
 2/12 anonim ***** válasza:

nemtom,de énis várom a válaszokat:P

engemis érdekelne:)

egyébként hallottam valahol,talán a cool night extrába,ott beszéltek valami ilyesmiről,érdemes nézni:P

2009. nov. 12. 20:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Van tobb modszer is keressetek ra a gugelben. Pl van a kinai, mikor mielott elmennetek hidegvizes talba rakjatok a farkatokat, vagy masik, hogy megszoritjatok jol a makkot, me g ilyenek. Szexshopban lehet kapni valami szereket is amik allitolag kesleltetik, meg nem probaltam oket.
2009. nov. 12. 20:19
 4/12 anonim ***** válasza:

Én olyasmiről hallottam hogy próbálj meg maszturbálás közben egy skálát felállítani 1-10 ig

1 mikor épp csak elkezdted 10mikor már nincs visszaút az elélvezéstől.

Egyszerűen csak 9-nél abba kell hagyni.

2009. nov. 12. 22:15
 5/12 anonim ***** válasza:

Na figyu....Sok furcsaságot halhatsz de ez igaz én tanusítom:P A lényeg te nemrég élsz szexuális éltet max 2,3 hete..

a lényeg hogy 3 módszer van...:

1.Szexelj minél többet és belejössz még ha most nem is hiszed de belefogsz ez biztos..

2.Gondolj másra és vagy csípj magadba jó figyelemelterelés:D

3.Ha vered ne élvezz el hamár majdnem elmész hagyd abba és kezd előről amíg meg nem unod..(gyakran és rendszeresen)

2009. nov. 12. 22:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem spec az vált be annak idején, amikor magam helyett a csaj nevében voltam jelen. Nyilván lehet fokozni, hogy a lélegzetvételére figyelsz (az egyébként is sokat segít), vagy mélyen a szemébe nézel és a szeretet kerül minden elé, ha egyáltalán van ilyesmi a kanyarban is. És ha ez nem elég, még mindig ott a "gonosz" kis szünetek, vagy egyszerű pozitúracserék lehetősége, ami jobb, ha mindig türelmes, hogy ilyenkor ne legyen túl gyors. És kész, sose lesz gond.
2009. nov. 13. 02:05
 7/12 anonim ***** válasza:

Maszturbálás közben gyakorolj: amikor már közel érzed, akkor állj le, vagy szoríts el a péniszt a makk alatt. Utána folytasd az ingerlést, de az orgazmushoz közel megint szakítsd félbe. Azon igyekezz, hogy egy maszturbációt minél tovább ki tudj nyújtani. Legyen cél a fél óra. Ha ezt eléred egyedül, akkor próbálhatod ugyanezt a lánnyal is.

Közösülés közben is ki lehet venni a péniszt, majd egy kis lehiggadás után folytati ott, ahol abbahagytad.

2009. nov. 13. 11:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem is az vált be, hogy a végéhez közeledve pózváltás, csókolózás vagy bármilyen ürüggyel tart az ember néhány másodperc szünetet, aztán folytatja.
2009. nov. 13. 12:07
 9/12 A kérdező kommentje:
Kösz szépen királyok vagytok :D
2009. nov. 13. 17:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Vegyél taxi órát!
2009. nov. 24. 18:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!