Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom késleltetni, hogy ne menjek el?
Sex közben sürün van ojan érzésem hogy elmegyek és be kell lasitsak 5 per után van valami praktika hogy ne érezem annyira ?
18 éves srác !
nemtom,de énis várom a válaszokat:P
engemis érdekelne:)
egyébként hallottam valahol,talán a cool night extrába,ott beszéltek valami ilyesmiről,érdemes nézni:P
Én olyasmiről hallottam hogy próbálj meg maszturbálás közben egy skálát felállítani 1-10 ig
1 mikor épp csak elkezdted 10mikor már nincs visszaút az elélvezéstől.
Egyszerűen csak 9-nél abba kell hagyni.
Na figyu....Sok furcsaságot halhatsz de ez igaz én tanusítom:P A lényeg te nemrég élsz szexuális éltet max 2,3 hete..
a lényeg hogy 3 módszer van...:
1.Szexelj minél többet és belejössz még ha most nem is hiszed de belefogsz ez biztos..
2.Gondolj másra és vagy csípj magadba jó figyelemelterelés:D
3.Ha vered ne élvezz el hamár majdnem elmész hagyd abba és kezd előről amíg meg nem unod..(gyakran és rendszeresen)
Maszturbálás közben gyakorolj: amikor már közel érzed, akkor állj le, vagy szoríts el a péniszt a makk alatt. Utána folytasd az ingerlést, de az orgazmushoz közel megint szakítsd félbe. Azon igyekezz, hogy egy maszturbációt minél tovább ki tudj nyújtani. Legyen cél a fél óra. Ha ezt eléred egyedül, akkor próbálhatod ugyanezt a lánnyal is.
Közösülés közben is ki lehet venni a péniszt, majd egy kis lehiggadás után folytati ott, ahol abbahagytad.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!