Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még normális nő?
Igaz hogy nekem a férfias férfiak jönnek be, de azért 1-2 helyen nem árt ha szőrtelen vagy csak rövid a szőr.
A péniszénél nem szeretem a dzsungelt ezért legyen rövid vagy csupasz, azt a srác dönti el. Másik elvárásom a hónalj... A többi maradhat szőrösen. Sőt számomra a szőrös mellkas izgató :)
énis a férfias férfiakat szeretem, de nekem ez nem egyenlő a yeti-vel.
bizonyos részeket borotváljon azért. persze nemkell csupaszra, de tartsa kordában.
(nemiszerv a legfontosabb. plusz mellkas és hát, de csak akkor ha nagyon yetis)
én sem vagyok pedofil hajlamú tehát nekem is a férfias férfiak tetszenek. A hátán meg az arcán mondjuk semmiféle szörzetet nem vagyok hajlandó elviselni (az egyik elöttem lévö jól megfogalmazta, hogy nem egyenlö a yeti-vel xD), máshol viszont a csupaszságot nem. Kifejezetten utálom ha az intim részen le van borotválva:S férfit akarok nem meztelencsigát :D
21/L
Az enyém csak az arcán borotválkozik. Mindkettőnknek így jó.
Én speciel el se tudnám képzelni, ha a hónalját is borotválná...
Igen van. Én vagyok az :))
Az én pasim szőrős, imáááááááááááááááááááááááááááádom!!!!!
csubakka, keblemre!
amúgy engem is a szőrösebb pasik vonzanak. a picike szakállkákra meg állatira gerjedek
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!