Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek van közületek szeretője?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van közületek szeretője? Azt mondják, hogy a hosszú távú kapcsolatok úgy müködnek ha van benne harmadig fél is? Hogy gondoljátok, igy van, vagy csak a vágy hajt? Meg ha már valakinek szeretője van az azt jelenti a kapcsolatában van a gond?

Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Tapasztalat...a kapcsolatban van gond, ha valamelyik fél, vagy esetleg mindkettő szeretőt tart. Viszont ha "csak" félrelépett egyszer akkor azt még át lehet hidalni. És hidd el, csak az tart szeretőt, akinek a kapcsolatában nem stimmel valami, és vagy tart egyet sokáig, vagy lecseréli egy másikra de mellette van a párja is, mert nem meri, akarja stb otthagyni, vagy pedig sokkal jobban megszereti a szeretőt és elhagyja, ha még nehezen is a párját.
2009. nov. 12. 19:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a szerető szerepében vagyok jelenleg. Azt pedig csak akkor tart az ember, ha a kapcsolata már halálra van ítélve, de még nem volt lelki ereje a befejezésre. De a vég úgyis eljön!!!
2009. nov. 12. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak az tart szeretőt akinek gond van a párkapcsolatában. Én is tartottam, mert gondom volt otthon. Engem is tarottak, ott is gond volt. A többi csak szöveg. Most együtt élek a volt szeretőmmel, ő is elvált én is. Nem volt könnyű, de a tiszta dolgoknak nincsen párja. A tanulság amit levontam, mindent meg kell beszélni ami csak felmerül bármelyik félben, különben vége előbb utóbb a kapcsolatnak.
2009. nov. 13. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!