Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha imádok szopni?
Figyelt kérdés
Nem telik el nap,hogy ne gondolnék arra hogy szopjak!És ha rá gondolok a szám bizseregni kezd...na persze meg más is!XD És egyszerűen nem tudom,hogy miért,de imádok!A párom szokta mondani is,hogy mennyire jól csinálom!Lehet,hogy a véremben van???
21/L
2009. nov. 12. 18:08
2/18 anonim válasza:
Biztos azért vagy ilyen szopóstehén, mert anyukád nem szoptatott eleget.
Szerintem perverz vagy. Nincs valami komplexusod?
Irány a pszichológus!
3/18 anonim válasza:
Normális: lehet. Jó: nem,mert ISTENI xD
5/18 anonim válasza:
Na, hány levél jött össze eddig?
6/18 kolosszus22 válasza:
Simán normális, én imádnálak! Mellesleg nálam ugyanez van csak puncinyalással, egyszerűen imádok nyalni-falni, eszméletlenül beindít már az is ha csak rágondolok!
22/F
7/18 A kérdező kommentje:
18:13
Igen imádok perverzkedni is!!!!Na és???Miért volna baj!Imádom a szexnek minden formáját!
2009. nov. 12. 18:22
9/18 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális, volt barátnőm is szeretett, ettől még nem hinném, hogy perverz lennél, de párod biztos örül neki, én is örülnék :D:D
10/18 anonim válasza:
Én is imádok,ez nem is kérdéses.:P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!