Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor a barátnőm már majdnem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor a barátnőm már majdnem elélvezett, azt mondta hogy haggyuk abba, ha nem akarom hogy bepisiljen. Ez miért van?

Figyelt kérdés
2008. júl. 7. 12:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg sikerült szex közben a G pontját izgatnod, azt szokta olyan érzés kísérni, mintha pisilnie kéne. Pedig ha végigvárta volna akkor biztosan nem folyékony meglepetésben lett volna része, csak a föld meg az ég szakadt volna össze ;)
2008. júl. 7. 12:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
igen, ha a G-pontját ingerled, az vizelési ingerrel járhat, de az csak inger, nem fog, nem tud pisilni, hanem jön a nagy O.
2008. júl. 7. 12:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! :) legközelebb nem engedem abbahagyni :)
2008. júl. 7. 14:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem is volt már ilyen érzésem...de legközelebb folytassátok :D ;)!!
2008. júl. 7. 14:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
de ha be is pisilne az se lenne tragédia.
2008. júl. 7. 23:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
jaj amikor nagyon jó, nekem is olyan érzésem van, h mindjárt bepisilek. De a párom ilyenkor mindig nevetve megkérdezi, h: "na és? kit érdekel?"
2008. júl. 8. 19:02
 7/10 anonim ***** válasza:
3%
me gondolom annyira unta, hogy má majnem behugyozott töled!
2008. júl. 9. 01:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Kösz a rendes válaszokat. de az utolsó válaszoló azt hiszi magáról hogy vicces? szerintem még gyakorold
2008. júl. 9. 10:45
 9/10 anonim válasza:
100%
Én is szoktam ilyet érezni,és én is hülye vagyok,hogy leállítom..csak az sztem ciki ha tényleg bepisilek,ami szerintetek nem lehet..bár a párom azt mondta őt nem zavarná..nah akkor én is engedek,remélem igazatok lesz :D
2008. júl. 10. 15:49
 10/10 anonim ***** válasza:
93%
ja mindig van egypár ilyen kretén aki azt hiszi, h kúrva menő..meg vicces...ilyeneket ki kéne tiltani az oldalról...
2008. júl. 14. 21:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!