Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 1 aktus alatt többször is el tudnak élvezni. Nekik nem kell bizonyos idő az "újratöltésre"? Vagy elmennek és nem fáj utána? Elmennek és közben lehet nyomni őket?
Figyelt kérdés
(bocs, ha hülye a kérdés, csak 1x voltam nővel.. még:)) )2009. nov. 12. 16:52
1/9 anonim válasza:
Nem kell idő. Élvezés közbe lassíthatsz is vagy tovább gyorsítasz, ki hogy szereti.
2/9 anonim válasza:
"A nők 1 aktus alatt többször is el tudnak élvezni." Ez így ebben a formában hamis állítás. Én személy szerint egyszer szeretek elmenni egy aktus során. Orgazmus után kifejzetten kellemetlen a csikló ingerlése. De azzal nincs gond, ha pl. én elmegyek a párom meg még nem - azaz a hüvelyt éri még inger. Biztos van olyan nő, aki képes több orgazmusra egymás után, de nem mind.
25/L
3/9 anonim válasza:
Én szoktam csiklón többször is elmenni, de egy kis pihenő szükséges, mert nagyon érzékeny.
4/9 anonim válasza:
én hüvelyben többször eltudok élvezni és nekem akkor kell egy kis szünet vagy legalábbis lassíttás mest utána érzékenyebb vagyok
18/L
5/9 anonim válasza:
Nekem is érzékeny nagyon a csiklóm, ha elmegyek egyszer képtelen vagyok hozzányúlni egy ideig mert kellemetlen.
6/9 anonim válasza:
Én elmegyek többször is egy menet alatt. Nem kell semmi szünet. Elszállok, aztán tovább csináljuk, és megint szállok. akár háromszor is. Igaz csak csiklóval, de így is király. vagy a pasim kielégít kézzel, utána rögtön jól megdug, és akkor is szállok. A második néha erősebb mint az első.
7/9 anonim válasza:
én el tudok menni többször is hüvelyben. ehhez persze az kell, hogy partnerem addig ne menjen el. az első orgazmus után nem hagyjuk abba és pár perc után jön a másik.
8/9 anonim válasza:
én is többször elmegyek egymás után,nem hagyja abba és tovább dug,akkor sokkal könnyebben és hamarabb jönnek a következő oragzmusaim,szóval nekem nem kell szünet,és ha felvagyok izgulva nem fáj,bármennyiszer is elmegyek.Úgyhogy nálam sőt az a jó ha nem hagyja abba,és tovább nyom,ahogy te írtad :))
9/9 anonim válasza:
Hüvelyi úton én isel tudok menni többször is ha kellő ideig tart a szeretkezésés nem kell szünetet tartani közben.A csikló az más más,mert az tényleg érzékeny lesz az első után,de így is volt már olyan,h többször sikerült.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!