Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon impotens? Vagy csak nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon impotens? Vagy csak nem kíván?

Figyelt kérdés

Együtt járok egy 35 éves férfivel. Minden tökéletes, de a szex egyátalán nem megy köztünk. Nagyon furcsa ez az egész!

Rengeteget beszél a szexről, és többször ki is elégített már orálisan, de merevedése sosem volt. Nem értem a dolgot, mert nem egyszer bizonyította, hogy szeret, és nem hinném, hogy nem kíván, mert nem vagyok egy csúnya nő.

Van egy ismerősöm, akivel már volt együtt, ugyan csak egyszer, de vele állítólag minden klappolt.

Szerintetek???

27/L

2009. nov. 12. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Töketlen ember, nem jó szerető. Mondd el neki, hogy te bizony mindent akarsz és nem csak nyalifalit. Ha nem kívánna az érdekes lenne, talán ennyi idősen nem impotens, de ki tudja. Dolgozz a lőcsén egy kicsit, hátha megmozdul.
2009. nov. 12. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
vagy csak kérdezd meg hogy "nem tetszek vagy a farkad a defektes ?" szerintem igy korrekt :D
2009. nov. 12. 14:57
 3/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretem őt és nem akarom megbántani, és nekem is olyan ciki, én érzem magam kellemetlenül! Nem merek így rákérdezni, mi a baj...

Annyi mindent kipróbáltam már, és "dolgoztam az ügyön" , de annál több sosem történt, hogy egyszer-egyszer megmozdult neki, és mint tudjuk ez édes kevés a szexhez.

2009. nov. 12. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy megbeszeled vele a dogot, nem jelenti azt, hogy feltetlenül megbantod. Szerintem probalkozni kar, a kutya is abba szakadt meg. Üllj le vele, legyel tapintatos, de öszinte, es kerd meg, hogy valaszoljon a kerdesedre. Eleg kinos a tema, szinte biztos, hogy zavarban lesz a fiu, es lehet, hogy tereli a temat, ne hagyd magad. Erd el, hogy megertse, hogy hosszutavon nem mehet ugy a kapcsolatotok, hogy szexualisan nem passzoltok össze. Mondd el neki, hogy türelmes leszel hozza, hiszen szereted. Ha ö is szeret, akkor öszinte lessz, hozzad, es nem enged el..
2009. nov. 12. 15:20
 5/7 kolosszus22 ***** válasza:

Elnézést, vulgáris leszek, de lényegre törő:

Leszoptad már és ennek ellenére sem áll fel neki?

22/F

2009. nov. 12. 15:29
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, értem miről írsz. Valahogy megpróbálom, és leültetem ezt megbeszélni, bár kemény dió lesz. Annyira sajnálnám ezen veszni a dolgot!

Sokat segítettél, tényleg köszi!

2009. nov. 12. 15:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Semmi gond! Igen, folyamatosan próbálkozom a számmal kielégíteni, de semmi... :(
2009. nov. 12. 15:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!