Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon impotens? Vagy csak nem kíván?
Együtt járok egy 35 éves férfivel. Minden tökéletes, de a szex egyátalán nem megy köztünk. Nagyon furcsa ez az egész!
Rengeteget beszél a szexről, és többször ki is elégített már orálisan, de merevedése sosem volt. Nem értem a dolgot, mert nem egyszer bizonyította, hogy szeret, és nem hinném, hogy nem kíván, mert nem vagyok egy csúnya nő.
Van egy ismerősöm, akivel már volt együtt, ugyan csak egyszer, de vele állítólag minden klappolt.
Szerintetek???
27/L
Nagyon szeretem őt és nem akarom megbántani, és nekem is olyan ciki, én érzem magam kellemetlenül! Nem merek így rákérdezni, mi a baj...
Annyi mindent kipróbáltam már, és "dolgoztam az ügyön" , de annál több sosem történt, hogy egyszer-egyszer megmozdult neki, és mint tudjuk ez édes kevés a szexhez.
Elnézést, vulgáris leszek, de lényegre törő:
Leszoptad már és ennek ellenére sem áll fel neki?
22/F
Nagyon köszönöm, értem miről írsz. Valahogy megpróbálom, és leültetem ezt megbeszélni, bár kemény dió lesz. Annyira sajnálnám ezen veszni a dolgot!
Sokat segítettél, tényleg köszi!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!