Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elég heves lett a búcsúcsókunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég heves lett a búcsúcsókunk a barátommal. Mondta a végén, hogy teljesen felizgattam, ilyet még csóktól nem érzett és ilyet ne csináljak vele, mert ezek után nagyon nehéz elválnia tőlem, nagyon kíván. Rosszul csináltam valamit?

Figyelt kérdés
Még csak egy hónapja vagyunk együtt, csókon kívül más nem volt még.
2009. nov. 12. 14:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem, legfeljebb máshol be kell neki segíteni legközelebb:)
2009. nov. 12. 14:26
 2/24 A kérdező kommentje:
De még nem akarok lefeküdni vele, nekem még ahhoz idő kell, nem akarok vele túl gyorsan haladni.
2009. nov. 12. 14:30
 3/24 anonim ***** válasza:

távkapcsolatban éltek?

egyébként nem csináltál semmit rosszul, csak máskor ne légy ennyire heves!

2009. nov. 12. 14:30
 4/24 A kérdező kommentje:
Nem érzem, hogy heves lettem volna, pont ez a baj, hogy csak én nem éreztem volna...? Hetente tudunk kb. találkozni a munkánk miatt.
2009. nov. 12. 14:32
 5/24 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, majd kiveri otthon, ha hazaért. Ha szeret úgy sem teper le, míg nem akarod.
2009. nov. 12. 14:34
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem fog, mert megérti, hogy én még nem szeretném. Ő már igen, de azt mondta, hogy addig vár, ameddig szeretném.
2009. nov. 12. 14:37
 7/24 anonim ***** válasza:
Na egy rendes pali, sok boldogságot nektek!
2009. nov. 12. 14:41
 8/24 A kérdező kommentje:
Így nehezebb lesz neki kibírnia szex nélkül? Tényleg nem csináltam rosszul semmit? Nem simogattam semmi olyan helyen, csak a vállát, hátát.
2009. nov. 12. 14:47
 9/24 anonim válasza:

Nem csináltál semmit se rosszul!:D

Utalt arra,h ő már szeretne többet.Ha komolyan gondolja az egészet,akkor ki vár,akármi áron is.. :)

2009. nov. 12. 14:52
 10/24 anonim válasza:
kivárja*
2009. nov. 12. 14:53
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!