Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányoknak ia fontos a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak ia fontos a látvány a szexben?

Figyelt kérdés
Pl nekem nagyon fontos h lássam a péniszem mikor ki be járkál ott lenn, meg a szerelmem testét is szeretem nézni.Nagyon szeretem mikor fekszem és ö meg uyg lovagol h hátat fordit nekem vagy elölröl látom ugy h kicsit hátra van dölve..ilyenkor látom a kis punciját meg a melleit is..nekem az nagyon izgato...Lányok nektek is vannak ilyen részek amikor jo látni valamit???? ha igen akk mellyek azok?
2009. nov. 12. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a barátom szemeit imádom nézni közben. Amikor meg már közel van a csúcshoz, akkor az arcát. Az a legjobb rész, amikor látom rajta, hogy most jön az az érzés, aminek jönnie kell...
2009. nov. 12. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
szia szerintem ebben nincsen semmi különös az én párom is ezt csinálja na meg én is de nem mindig attól függ mien pózban vagyunk:P . Én leginkább amikor orálisan kielégítem amikor elmegy azt szeretem meg amikor bennem megy el akkor jobban oda figyelek.....18/L
2009. nov. 12. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem személy szerint nincs ilyen kiváltságom. Engem szex közben mégjobban nem tud felizgatni semmi annál, hogy a barátommal vagyok, mert szeretem. :D

Azonkívül még szex elött roppantul felizgat az, ha látom a péniszét miközben verem neki vagy csak rámfekszik és csókolózunk vagy csak simogatjuk egymást.

2009. nov. 12. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval egyetértek.Én még azt imádom nagyon,amikor érzem,hogy kezd erősebben szorítani,mielőtt elmegy.:)
2009. nov. 12. 13:03
 5/5 anonim ***** válasza:

13:03

úú azt én iis *nyálcsorgazósfej* :P

annál jobb érzés szerintem nincs. olyankor örökké vele akarok lenni,és csak összebújni,és úgymaradni örökkön-örökké

2009. nov. 12. 15:12

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!