Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha élvezem az anális szexet lány létemre?
Ne szégyeld, ez teljesen normális. Ami Neked és a partnerednek is jó, az nem lehet gond. Csináljátok, és egészségetekre!
Ui.: -amúgy én is szeretem :)
EZ miért lenne baj?
A normális gondolkodás az h mindent szabad ami mindkettőtöknek jó és élvezetes. Tehét ha te élvezed az anált akkor miért ne csinálhatnátok. Nagyon sok lány ugyanúgy élvezi csak nem beszélnek róla nyíltan. Szerintem az itteni lányok is meg fognak ebben erősíteni.
22/f
Ne bomolj, ez teljesen normális :)
Az én barátnőm is élvezi, oriási orgazmusa van tőle.
A helyzet az, hogy ez egy előítélet miszerint bűnös és szégyellni való dolog, ezért a legtöbben meg sem merik próbálni illetve megpróbálják, de fáj nekik ezért sose többet. Pedig csak azért nem jó, mert fél tőle és bűntudata van ezért nem tudja elengedni magát.
Vannak természeti népek ahol fogamzásgátló híján bizony védekezésül a hátsóbejáratot is használják és teljesen természetes számít a dolog. Ja, és érdezz meg olyan lányt akinek arab fiúja van hogy is van ez...:)
Amúgy meg ha akarsz vad dolgot hallani: anatómiai okok miatt még a pasiknak is jó tud lenni és bizony alaposan el tudnak élvezni tőle! Csak hát azt a pasit amelyik ilyesmit akar kipróbálni azt a legtöbben homokosnak tartják, ezért egy hetero kapcsolatban rendszerint említeni sem meri senki az anális dolgot.
dehogy baj...
énis szeretem
akkor meg végképp,ha közben ujjazza a puncim...bekellene szerezni egy vibrit,és minden lyuk betömve...
szégyellni...hát nah,anyámnak nem dicsekszek,és kész:D
22/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!