Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tervezzük a barátnőmell az első sexet mit tegyek?
neérj hozzá előváladékos kézzel, ez ilyen egyszerű:)
sztem nemnehéz ezt kivitelezni :D erre vigyázz és kész :D
más egyéb tanácsom, h izgassátok fel egymást rendesen, azért mert te felizgultál már nagyon azmég nemjelenti azt h a barátnőd is. figyelj rá, h milyen állapotban van, esetleg megis kérdezheted tőle, hogy: na mehet?:D ha nincs eléggé felizgulva lehet nemlesz olyanjó az első, mert mittomén fájni fog, nemfog tudni elmenni, stb.
mondjuk az h lesz e orgazmusa vagy nem, ez mostmég nemolyan nagy kérdés, elsőre általában nemnagyon szokott lenni, mert mindig közbe zavar az a minimális félelem, meg a koncentrálás, hiszen valami új dolgot csináltok. ha nemsikerül, nemkell kétségbeesni, a szex sem megy elsőre bajnok módon, ebbe bele kell jönni. és idő kell hozzá, míg megismeritek h a másiknak hogyan a jó, és mit szeret. idővel majd egyre jobb lesz, de ez nemazt jelenti h az első lekell szarni. az elsőt is a lehető legjobbá kell tenni. hiszen ezaz első, legyen emlékezetes:)
na nekem ennyi jutott az eszembe.
a gumi pedig nemfog kiszakadni ha vigyáztok rá.
ne hosszú körömmel bontsuk ki, ha a barátnődnek hosszú a körme, inkább te bontsd ki, és te rakd fel. és télleg figyelj a körmeidre, mertha töredezettek, akkor abból kiszoktak állni ilyen éles darabok, és az nagyon könnyen felsérti a gumit. ez elég banális ok, ami miatt kiszokott szakadni az óvszer.
Csak akkor feküdjetek le, ha mindketten igazán akarjátok.
2. Ha lefekszetek, vállalni kell azt, hogy esetleg baba lesz belőle. (szerintem, aki nem tudja vállalni ezt a következményt, az ne szexszeljen.. Nincs 100 százalékos védelem. az 1 százalékos esély is esély. Ilyen egyszerű. Persze, vállalhattok kockázatot, hogy hátha nem.. Jó dolog ám házasságban, rendezett körülmények közt élni, ahol nem gond a gyermekáldás. Ez egy olyan vélemény, amit már rég le akartam írni egy fogamzásgátlásos kérdésnél, bocs. Tudom, hogy nem mentek vele túl sokra, de ez is az igazság egy része.
Csak akkor szexelj, amikor tudod vállalni a gyereket? :D
Mi vagy te? Krrrrissssna hivő? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!