Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki, hogy szőrtelenítsen?
Figyelt kérdés
kb 2 hete vagyunk együtt és már aktuális lenne a fizikai kapcsolat is, de szőrös. És jobban kívánnám ha nem lenne az, de nem akarom megbántani.2009. nov. 11. 22:21
1/15 anonim válasza:
ez nem megbántás...egyszerűen kérd meg őszintén.... vagy látványosan borotváld le te is magad és ha petting közben észreveszi, talán ő is le fogja
2/15 Andrewka válasza:
"kb 2 hete vagyunk együtt és már aktuális lenne a fizikai kapcsolat". Nem kell itt tökölni egyből bele lehet csapni a lecsóba.
5/15 anonim válasza:
nekem így mondta meg (talán már az eső szex után, vagy a második után), "borotváld le a..."
nem sértődtem meg, mert igaza vlt, akkoriba elhanyagoltam kicsit a szőrtelenítést.
6/15 A kérdező kommentje:
ja ő a fiú:)
köszi az eddigi normális válaszokat:)
2009. nov. 11. 22:39
7/15 anonim válasza:
adj kezébe borotvát egy közös fürdés alkalmával (gyakran alkalmazom ezt a modszert)
8/15 anonim válasza:
hát én semmi pénzért nem borotválnám le már nem azért, de szerintem buzás, de nem is várnám el az orált. lehet ő is így van vele. :) szóval óvatosan.
9/15 anonim válasza:
De egy férfi miért borotválja lent magát?:S
Nyilván tartsa rendben,de hogy csupasz legyen?!Szerintem sem túl férfias dolog...
L/17
10/15 anonim válasza:
Szijja!
Szerintem a pasik nem olyanok, hogy megsértődnének ilyenen. Magyarázd el neki, hogy jobban tetszene ha leborotválná.
Kommunikáció..
Nem fog megsértődni.
Sok sikert!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!