Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Néha előfordul, hogy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha előfordul, hogy olyan érzésem van, minta, ha már lett volna csiklóorgazmusom, de közben én nem éreztem. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Általában csak csiklóorgazmusom van, egy idő után besegít a barátom a kezével, és van hogy elkezdi csinálni, de nekem olyan érzésem van, hogy már volt akkor mikor csak simán szexeltünk (a kezével még nem izgatott). És ilyenkor a "2." sokkal nehezebb, és nem is kellemes, ha ilyenkor ingerli a csiklómat. miért van ez?
2009. nov. 11. 21:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod biztosan, hogy volt- e orgazmusod, akkor :

NEM VOLT!

2009. nov. 12. 12:31
 2/2 A kérdező kommentje:
de, ha hozzá ér a csiklómhoz, olyan, mintha lett volna már
2009. nov. 12. 15:16

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!