Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a párotok így hívna (sok ilyet láttam iwiwen), hogy "imádlak te k. rva", "szeretem ezt a r. bancot"? Nálam kb akkor lenne vége a kapcsolatnak. De a barátnőik ezek szerint nem kifogásolják. Ti mit szólnátok ha ilyet vennétek észre?
És ilyenkor mondják, hogy leszólom a fiatalokat (am én sem vagyok idős...)De ezeket mind 16-17 éves srácoknál láttam...
Bennem lenne a hiba?!
Hát nemtudom szerintem ilyet ne mondjon az aki állitólagosan szeret Téged.Pl én a barátomat nem tudnám le stricizni,vagy le ge.izni...még poénból sem nagyon.Nem vagyok prűd,vagy fapina mert utd ám "mocskos" szám lenni,na de azért ez már túlzás.Szex közben beleférne,mert az megint más,ha épp bevadulna a helyzet.De ezzel tényleg vigyázni kell,mert elöbb utobb sértődés lesz.
20/L
Mégis, ehhez neked mi közöd? Ennyire unatkozol, hogy ezt gyorsan meg kellett kérdezned?
Neked ez sok(k), téged majd nem hívnak így..
Láttam már hasonlót iwiwen és csak lestem:D
Én se venném poénnak ha ilyeneket mondana vagy írna rólam bárhova is. Én a barátnője, a szerelme vagyok és nem a kur.vája vagy a riba.nca ennyi. Ha így hívna akkor nyilván nem tisztelne.
"Mégis, ehhez neked mi közöd? Ennyire unatkozol, hogy ezt gyorsan meg kellett kérdezned?
Közöm valóban semmi...De ha te így állsz hozzá, akkor te is ezek közé a primitív lényekhez tartozol...Sajnálom a párodat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!