Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, milyen tempóban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, milyen tempóban szeretitek a szexet?

Figyelt kérdés
volt olyan lány aki gyorsan szerette, volt aki lassan. Ezt honnan kéne tudnom???Vagy először lassan, majd utánna gyorsitsak?
2009. nov. 11. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt érzed, ha tapasztaltabb vagy, van, mikor a nő is átveszi az irányítást, vagy beszél hozzád. Én lassan, őrjítően lassan szeretem ha a barátom belémcsusszan, majd egy pár másodpercig csak ugy ott van, becézget csókolózunk közben, majd elkezd nagyon lassan, finoman mozogni bennem, az orgazmusom közeledtével felgyorsít mikor már nagyon szenvedek ujra lelassít,a szex végén pedig általában egy gyorsabb tempóban fejezzük be...Hatalmas orgazmusokat vagyok képes így átélni,4-et 5-öt egy szex alatt!
2009. nov. 11. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
én a gyorsra szavazok
2009. nov. 11. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
hangulatfüggő. onnan kéne tudnod, hogy figyelsz(!) a lányra
2009. nov. 11. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:
hangulat és lányfüggő, tényleg figyelni kell rá.
2009. nov. 11. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
én gyorsabb, és kicsit keményebb:):) a nagyon lassútól elaludna a tej a számban:D:D 24/L
2009. nov. 11. 22:09
 6/6 Andrewka ***** válasza:
100%

Az első lány leírta a lényeget. Barátnőmnek ilyen módon 3-6-7-8 orgazmusa is lehet egy aktus alatt. De kicsit változó. Van h egyből gyorsan kezdjük aztán lassítunk de van h pont fordítva. Orgazmusa alatt lelassítok akkor tud kicsit pihenni a következő előtt. Vagy éppen h teljes sebességgel folytatom. Akkor könnyen sorozatos orgazmusa van. Levegőt is alig kap és egyszerűen élvez folyamatosan élvez. Ilyenkor a legszebb:)

Mikor melyiket kívánjuk. Teljesen alkalomfüggő.

22/f

2009. nov. 11. 22:17

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!