Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Elmondtatok valakinek, hogy masztiztok?
Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 15:43
1/26 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátnőm tudja. :)
3/26 anonim válasza:
nekemis a legjobb bnőm tudja :D
4/26 anonim válasza:
Barátnőimmel, szobatársaimmal mindig megbeszéljük/tük. Pasim is tudja meg az exeim is, húgom is. De ők is mind szoktak. Azon lepődnék meg, ha valaki azt mondaná, h ő nem szokott :D
5/26 anonim válasza:
Csak az osztálytársaimnak, meg a suliorvosnak.
6/26 anonim válasza:
Csak szüleimnek, bátyámnak, húgomnak, Pistinek a szomszédból, 10. és 11. osztálynak, a negyedikeseknek, Rozi néninek Tatabányán, a Büfés bácsinak, a 7-es busz sofőrjének, meg míg cserediák voltam a japán ovisoknak.
7/26 anonim válasza:
Nem beszéltem erről senkinek, max a legjobb bnőmnek. de ez tabu téma, és én attól féltem annak idején h emiatt lenéznek, vagy ... érted?! :P ez nagyon intim és magán dolog... halgass és csináld, én van h napjában 2xer is masztizok... imááádom, úgy lüktet, bizsereg, ohhh
8/26 anonim válasza:
legjobb barátnő:D
pasi/expasi :D
meg a barátikörből 2-3ember.
de mindnekicsinálja OO
9/26 anonim válasza:
Senkinek,ez nekem tul intim.Még a pàromnak se jelentem be.
10/26 anonim válasza:
Nem tagadom le, ha valakivel beszélünk, és esetleg ez a téma, de nem is hirdetem...:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!