Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális problémák. Tanácsok?
sziasztok.A barátommal 2 éve vagyunk együtt, problémám az, hogy én nem élvezek el, illetve ő egyre hamarabb, és utána nem képes újabb erekcióra, ezért nekem nagyon sokszor nincs kedvem szexelni. Az előző hétvégén volt az, hogy már másfél hónapja nem volt semmi, és megpróbáltuk, de úgyanúgy semmi..;( Már nagyon el vagyok keseredve...mérgemben őt hibásztattam,hogy kicsi neki stb. már teljesen kivok idegileg,mit tegyek? Vettünk segédeszközöket(csiklóizgató, péniszvastagító stb. amúgy 14 cm neki és elég vékony)Valami ötlet? 21/lány
ui: az számít ha a párom kicsit túlságosan is vékony, és ezért nem bírná esetleg?( 183cm magas, alig 60kg)mikor megismerkedtünk 66kg volt, ez sem mondható megfelelőnek, de akkor bírta a gyűrűdést.Jah 1ébként ő 26 éves
Tipikus sztori...
Egyszer nekem is jelentkezett egy hasonló problémám emiatt tudom miről beszélek.A méret engem nem érintett (18cm) szal nekem és a páromnak is pont jó.De el tom képzelni milyen érzés lehet még emiatt is aggódni.
Ez nagyon hosszú válasz lesz inkább elküldöm privátba.
Ha akarod tőlem bemásolhatod ide is:D
Szija! Másfélévig jártam együtt egy velem egymagas és max 15 kg súlykülönbségű sráccal! Imádtam vele szeretkezni! Nálunk is voltak kisebb-nagyobb bakik! De szerintem az előjátékon múlik majdnemhogycsak minden...
Van mikor a nőnek 3 óra izgatás szükséges...Ha még feszültek is vagytok, akkor meg beszélgessetek előtte, simogassátok egymást, mielőtt belekzdenétek! Nálam bevált!!! :-) (singli 22N)
Az is számíthat, hogy most már a sok sikertelenségtől nincs kedved, így nem is tudod élvezni, sikertelenség, nincs kedved, stb. végtelen ciklus.
Valami radikálisat találjatok ki mielőbb.
Habár mikor nekem ilyen szinten megszűnt a szexuális életem a pasimmal, akkor utána hamarosan szakítottunk is.
Az lehet megoldás esetleg, hogy azt mondjátok, innentől fogva 4 hónapig nem szeretkezünk, de rendszeresen masztizunk egymás előtt. A tudatalattira hathat valamilyen szinten, de ezt nem tudom pontosan kifejteni, ha tuti szeretitek egymást, még egy pszichológus jó ötlet lehet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!