Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexuális problémák. Tanácsok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális problémák. Tanácsok?

Figyelt kérdés

sziasztok.A barátommal 2 éve vagyunk együtt, problémám az, hogy én nem élvezek el, illetve ő egyre hamarabb, és utána nem képes újabb erekcióra, ezért nekem nagyon sokszor nincs kedvem szexelni. Az előző hétvégén volt az, hogy már másfél hónapja nem volt semmi, és megpróbáltuk, de úgyanúgy semmi..;( Már nagyon el vagyok keseredve...mérgemben őt hibásztattam,hogy kicsi neki stb. már teljesen kivok idegileg,mit tegyek? Vettünk segédeszközöket(csiklóizgató, péniszvastagító stb. amúgy 14 cm neki és elég vékony)Valami ötlet? 21/lány

ui: az számít ha a párom kicsit túlságosan is vékony, és ezért nem bírná esetleg?( 183cm magas, alig 60kg)mikor megismerkedtünk 66kg volt, ez sem mondható megfelelőnek, de akkor bírta a gyűrűdést.Jah 1ébként ő 26 éves

2009. nov. 11. 15:12
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
71%
Szeretitek egymást? Nem lehet, h kihűlt a kapcsolat, ezért nem megy a szex?
2009. nov. 11. 15:17
 2/27 A kérdező kommentje:
Én biztosan szeretem őt, és ő is különben nem ment volna bele a segédeszközökbe, vagy akármibe is ha ő nem szeretne. Azért szeretnék minél előbb vmi megoldást találni, hogy ne menjen a kapcsink rá...hisz az a másfél hónap rengeteg idő,(és elötte is egyre ritkább lett fokozatosan,) ami egy jól működő kapcsiban nem megfelelő...
2009. nov. 11. 15:23
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus sztori...

Egyszer nekem is jelentkezett egy hasonló problémám emiatt tudom miről beszélek.A méret engem nem érintett (18cm) szal nekem és a páromnak is pont jó.De el tom képzelni milyen érzés lehet még emiatt is aggódni.

Ez nagyon hosszú válasz lesz inkább elküldöm privátba.

Ha akarod tőlem bemásolhatod ide is:D

2009. nov. 11. 15:29
 4/27 anonim válasza:
75%

Szija! Másfélévig jártam együtt egy velem egymagas és max 15 kg súlykülönbségű sráccal! Imádtam vele szeretkezni! Nálunk is voltak kisebb-nagyobb bakik! De szerintem az előjátékon múlik majdnemhogycsak minden...

Van mikor a nőnek 3 óra izgatás szükséges...Ha még feszültek is vagytok, akkor meg beszélgessetek előtte, simogassátok egymást, mielőtt belekzdenétek! Nálam bevált!!! :-) (singli 22N)

2009. nov. 11. 15:33
 5/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, várok tanácsokat, ha tudtok erre
2009. nov. 11. 15:37
 6/27 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak...az előjáték jó, beizgulok rendesen. de ha nyelvvel izgat vagy csak szimplán szeretkezünk akkor sem megyek el, önkielégítéssel meg igen, de már ahhoz sincs kedvem:(
2009. nov. 11. 15:40
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
nem masztiztál mostanában többet? mert akkor megint ittvan a tipikus probléma, h magadnak eltudsz menni, de a pasid már nemtud kielégíteni, mivel ahhoz szoktál ahogy magadat elégíted ki.
2009. nov. 11. 15:47
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Az is számíthat, hogy most már a sok sikertelenségtől nincs kedved, így nem is tudod élvezni, sikertelenség, nincs kedved, stb. végtelen ciklus.

Valami radikálisat találjatok ki mielőbb.

Habár mikor nekem ilyen szinten megszűnt a szexuális életem a pasimmal, akkor utána hamarosan szakítottunk is.

Az lehet megoldás esetleg, hogy azt mondjátok, innentől fogva 4 hónapig nem szeretkezünk, de rendszeresen masztizunk egymás előtt. A tudatalattira hathat valamilyen szinten, de ezt nem tudom pontosan kifejteni, ha tuti szeretitek egymást, még egy pszichológus jó ötlet lehet.

2009. nov. 11. 15:51
 9/27 A kérdező kommentje:
szia, mindig is maszturbáltam, kb 14 éves koromtól, soha nem vittem túlzásba(heti 2-3 alkalom, ha nem volt partnerem)
2009. nov. 11. 15:51
 10/27 A kérdező kommentje:
utolsónak is köszi a segítséget, lehet hogy jól jönne a doki
2009. nov. 11. 15:55
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!