Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az fiú, akinek sikerült egy hetero, vagy eddig annak hitt haverját/barátját megkérnie, hogy engedje meg a leszopást fiú által?
bazeg te leszoptál 1 fiut??
hát qrva nagy xD
Én akkor szerencsésnek mondhatom magam , mert nekem sikerült!
Egy hetero (látens bi)haverom egy buli végén beadta a derekát.Ő tudta, hogy bi vagyok. Helyes srác, szeretik a lányok, nagyon ott a szexualitás a szemeiben.. Szóval tényleg jó pasi! Bevallom kicsit rámentem arra, hogy akkor éjszaka nem keveset ivott és eléggé labilis volt. Nálam aludt én pedig bekérdeztem , hogy nem szeretne e kicsit ellazulni. Először nem értette, aztán kicsit konkrétabb lettem és kiszolgáltam magam. Életem legizgalmasabb élmánye volt! Állatira élveztem!
Én a másik oldalról éltem meg a történetet. Egy biciklitúrán a tesóm haverjával aludtunk egy sátorban. Éjszaka közepén arra ébredtem, hogy ki vagyok csomagolva a lábam között hasal és a farkam szívja. Azt hittem hirtelen lelököm, de éreztem hogy nagyon jó érzés, ezért hagytam. Amikor elélveztem, majdnem megfulladt szegény :-)
17 éves voltam, ő meg 15.
09-24 18:27-es
Volt folytatása a későbbiekben?
Engem is behálózott az egyik haverom.
Jöttünk haza buliból, nálam aludt. Még beszélgettünk amikor kéri, hogy szophasson le. Azt hittem szórakozik, meg teszteli, hogy nem vagyok-e meleg.
Nem akartam megengedni, úgy fél órát győzködött mire megegyeztünk abban, hogy 2 percig szophatja. Igazából ellenkezni se mertem 175 magas 60 kg vagyok ő meg 200 fölött 110 kg-os rabkísérő:P, akkor erőszakol meg amikor akar:D.
Lehúzta a gatyám és elkezdte. Oda se mertem nézni. Nagyon szívta és jól csinálta, hamar felállt. Azon koncentráltam, hogy visszalankadjon. 2 percnél már csak annyit tudtam mondani, hogy letelt az idő, de akkor már nagyon élveztem és nem is hagyta abba, csak sunyin mosolygott. Jól a szájába durrantottam, de simán lenyelte.
Nagyon meglepett, hogy biszex. Ritkán találkozunk, de akkor mindig kiszolgál:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!