Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éve nem szeretkeztem senkivel. Fájni fog amikor újra csinálom? Akinek így szintén évek maradtak ki mennyire fájt utána? Alakul egy kapcsolatom, talán hamarosan a szex is és kicsit félek.
Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 15:08
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem, bár nekem a max. kihagyás egy év volt. De legyen az első szex összebújós, hosszú előjátékos, nyugis, akkor tuti nem lesz semmi probléma
2/6 anonim válasza:
16 évesen vesztettem el a szüzességem, rá fél évre vége lett a kapcsolatnak. Utána 2 évig nem voltam senkivel, először fájt egy kicsit. Ne aggódj nem biztos, hogy neked is fájni fog.
3/6 anonim válasza:
Főleg ha néha masztizol,akkor sztem tutkó,hogy nem fog fájni.
4/6 anonim válasza:
Ez a kérdés engem is érdekelne! És majdnem 4 év kihagyás után?
5/6 anonim válasza:
De ujazod magad? mert ha igen akkor nyert ügyed van.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem szoktam és nálam is majdnem 4 év a szünet.
2009. nov. 11. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!