Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lehet az h amikor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet az h amikor a barátnőm orálisan csinálja nekem, és amikor elmegyek akkor elkezd nagyon csiklandozni, annyira hogy már nem is öröm amikor orgazmusom van (valamikor közben is de az ritkán fordul elő) Mi lehet a gond? Nem jól csinálja?

Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Szólj neki hogy ne csiklandozza. Hát nem egyszerű? :D
2009. nov. 11. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:

ő csiklandoz, vagycsak te érzel ilyet?:D

lehet h túl gyengéd a nyelve és azt érzed csikisnek, mert olyankor érzékenyebb a makk.

vagy hol csikis????

2009. nov. 11. 15:05
 3/6 A kérdező kommentje:
amikor a nyelvével csinálja az más, az jó érzés, amikor elmegyek pont akkor szokott csiklandozni,volt olyan is h elmentem a szájában, de hozzá se ért a nyelvével és majdnem felugrottam olyan kellemetlen volt
2009. nov. 11. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:
tehát nem ő csiklandoz, hanem te érzel vmit csikisnek, de ő nemis csinál sedmmit? akkor veled van vmi baj.
2009. nov. 11. 15:45
 5/6 Andrewka ***** válasza:

Ilyenkor nagyon érzékeny a makkod. Kérd meg h vagy hagyja abba vagy máshogy csinálja amikor élvezel. Finomabban vagy éppen határozottan vagy csak tarsa a szájában és ne mozogjon stb.

Pl én sem bírom ha élvezéskor ugyanúgy gyorsan csinálja mint előtte, nem tudom leírni milyen érzés de nem kellemes. Olyankor azt szeretem ha lassú, de határozott hosszú mozdulatokkal kéyneztet míg lenyugszom. Ezt meg is mondtam neki. Csak tudni kell úgy közölni h ne érezze azt h ő a hibás. Szóval próbálgassátok.

22/f

2009. nov. 11. 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Ja nekem is volt már ilyen, ilyenkor szóltam neki hogy 1 percre ne izgassa, és olyankor a tövét kényeztette, és finoman simizte, utána minden király volt. :D

Nem veled van a hiba, egyszerüen elzsibbad. (nem tok jobb szót rá)

2009. nov. 11. 17:31

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!