Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi fér bele egy első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi fér bele egy első randin? Csók és egy kis simogatás már túl sok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 13:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy a simogatás hova megy... ha elkezdi simogatni a lány a pasi micsodáját, a pasi meg a lány mellét mondjuk, az már kicsit durva az első randin:) de ha élvezik mindketten akkor miért ne? a csók belefér abszolút.
2009. nov. 11. 13:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Attól függ h mióta ismeritek egymást... mióta udvarolt neked. Na meg ez tölled is függ, hisz itt derűl ki h mennyire vagy "forróvérű" :P ha vágysz rá, akkor hajrá :)
2009. nov. 11. 13:51
 3/13 A kérdező kommentje:
1-2 hetes emailezés volt előtte, amúgy nem ismertük egymást, de olyan első látásra kattanás:)
2009. nov. 11. 13:52
 4/13 anonim ***** válasza:
akkor egy csók belefér, meg egy kis simi is, de ne intim helyeken.
2009. nov. 11. 13:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Csok neked, simogatas a kutyadnak, az ugy ok! :)
2009. nov. 11. 13:57
 6/13 anonim ***** válasza:
ne kérdezzetek már ilyenek. ne éljetek már ilyen szabályszerűen. felvan írva egy lapra h mit szabad és mit nem??? ez elég korlátolt. csináld azt, ami jólesik. ami jön. amit szeretnél. sokkal sokkal jobblesz minden.
2009. nov. 11. 14:00
 7/13 A kérdező kommentje:
Simogatás nem intim helyen, csak úgy általánosságban, arc, váll, hát.
2009. nov. 11. 14:01
 8/13 A kérdező kommentje:
Próbálok nem így élni, szeretnék jóval szabadabb lenni, csak sajnos ez nem parancsszóra megy. És most megbántam egy kicsit, hogy az érzéseimre hallgattam és nem az eszemre és nem tudom mi lesz ebből... Nem tudom, hogy tényleg sok volt-e vagy csak a jókislányságom tiltakozik.
2009. nov. 11. 14:02
 9/13 anonim ***** válasza:
én ált próbálok korlátmentesen élni, mármint úgy h ennyire nem szabályszerűen. korlátaim nekemis vannak, de nem így élem a mindennapjaim h két 2 méteres korlát közé vagyok bezsúfolva. próbálom kitolni minél jobban, de úgy h még ne legyek elítélendő példa. pl én a helyedben tuti nem feküdnék le a fiúval az első randin, és nemis oráloznám le. ezaz amit nem tennék meg. a többi pedig, ami jön. előre nem tervezem el h mitfogok csinálni, mert az mindig máshogy jön össze úgyis. max azt tervezem el h mit nem fogok, bár ezt nemkell eltervezni, hanem ez jön úgyis belülről. ilyen belső stop.
2009. nov. 11. 14:06
 10/13 A kérdező kommentje:
Nálam ilyen "szabály" volt, hogy első csók max. negyedik-ötödik randin, erre most meg az elsőn jött... Lefekvés szóba sem jöhet, még ezt is megbántam kicsit.
2009. nov. 11. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!