Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A csajoknak mennyi ido kell h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak mennyi ido kell h elmenjen? Es mennyi a fiuknal?

Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 13:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Erről szerintem nincs statisztikai adat.

Nálad ez hogy van? Mennyi idő kell hoyg elmenj?Te megtudod mondani? Mérted már az időt?

2009. nov. 11. 13:26
 2/10 anonim ***** válasza:

én csaj vagyok, változó, 1,5-5 perc alatt elmegyek.

pasik 1 percen belül is elmennek, ha akarják.

2009. nov. 11. 13:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Honnan számolod a 1,5 percet?
2009. nov. 11. 13:30
 4/10 anonim ***** válasza:
alapállapotból, de csak akkor sikerül, ha magamnak csinálom. de persze nem mindig tudok ilyen gyors lenni, legtöbbször nem is akarok.
2009. nov. 11. 13:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem ez túl gyorsnak tűnik
2009. nov. 11. 13:43
 6/10 anonim ***** válasza:
fél perc is elég fiúnak 27/f
2009. nov. 11. 14:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, mert nem mérem, de kb 10 perc lehet.
2009. nov. 11. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!Én lány vagyok.Az aktus minőségétől,intenzitásától függ,meg attól,h mikor elégültem ki utoljára.Van,h elég pár perc is hozzá és van,h tovább húzom 15-20perc,tovább nem szoktam,mert ha már fáradok,akkor nehezebben megy.De ha pl az előző órákban már volt orgazmusom,akkor nem 100%,h menni fog utána.Vagy ha 2-3 napja nem volt,akkor meg seperc alatt elmegyek.Szeretkezés/dugás közti különbség is számít...Szerencsére mi a párommal már megtanultunk egyszerre elélvezni.Ha sietünk,akkor neki is elég néhány perc,de Ő is bírja sokáig..akár 30-40 percig is.Szóval sok minden besolyásolja,igyekeztem mindet leírni.

/Szmötyi/

2009. nov. 11. 17:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Nálunk én megyek el hamarabb, a pasim tovább birja..:DDD
2009. nov. 11. 18:50
 10/10 anonim ***** válasza:
ez foleg csajfuggo. pl a baratnomnek kb 10-15 perc kell es nehezen is nedvesedik, de a szeretom mar kb egy erintestol csopog es nehany pillanat alatt elmegy. mire nekem sikerul addigra neki mar tobb is volt. baratnommel egyszerre szoktunk elvezni es tobbnyire midnketten csak egyszer.
2009. nov. 12. 07:58

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!