Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak mennyi ido kell h elmenjen? Es mennyi a fiuknal?
Erről szerintem nincs statisztikai adat.
Nálad ez hogy van? Mennyi idő kell hoyg elmenj?Te megtudod mondani? Mérted már az időt?
én csaj vagyok, változó, 1,5-5 perc alatt elmegyek.
pasik 1 percen belül is elmennek, ha akarják.
Szia!Én lány vagyok.Az aktus minőségétől,intenzitásától függ,meg attól,h mikor elégültem ki utoljára.Van,h elég pár perc is hozzá és van,h tovább húzom 15-20perc,tovább nem szoktam,mert ha már fáradok,akkor nehezebben megy.De ha pl az előző órákban már volt orgazmusom,akkor nem 100%,h menni fog utána.Vagy ha 2-3 napja nem volt,akkor meg seperc alatt elmegyek.Szeretkezés/dugás közti különbség is számít...Szerencsére mi a párommal már megtanultunk egyszerre elélvezni.Ha sietünk,akkor neki is elég néhány perc,de Ő is bírja sokáig..akár 30-40 percig is.Szóval sok minden besolyásolja,igyekeztem mindet leírni.
/Szmötyi/
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!