Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan becézhetném a férjem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan becézhetném a férjem hímtagját?

Figyelt kérdés
4 éve már együtt vagyunk és szeretném valami ujdnsággal meglepni. Amit eddig használtam: farok, kuki, lompos. Ez szerintem nagyon gáz, szivesen bedurvulnék, de ő elutasítja a nehezebb szavakat. Ő az enyémet puncinak nevezi, ezzel maximálisan elvan. Naponta szeretkezünk, úgy érzem kellene már valami "frissítés". Ha csak szavakban is. Aműgy fenomenálisak az együttléteink, de annak is "csak" szeretkezés, szerelmeskedés a neve. Nagyon szeretjük egymást, iagazi szerelem, gyengédség ami közöttünk van, mégis én egy kicsit hiányolom a konkrétabb, kicsit durvább szavakat. Mikor próbáltam vele erről beszélni, azt mondta, neki nem hiányzik a káromkodás, hall ő olyat eleget, engem meg annyira szeret és tisztel, hogy nem használna olyan szavakat velem. Neki szent ez a mi kapcsolatunk.
2009. nov. 11. 11:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
62%
Faszocska. :)
2009. nov. 11. 11:29
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

biztos vagy benne, hogy ürülne annak, ha becézgetni kezdenéd? én a helyedben nem lennék annyira biztos abban, hogy ez egy pirospontot érő húzás lenne. feketét inkább...

(31ff)

2009. nov. 11. 11:31
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyszerű hogy ennyire megbecsül, tisztel és vigyáz rád. :D Ne is erőltesd hogy csúnyán beszéljen veled, de te se vele akkor ;)

Na és akkor ötlet rá, hogy a hagyományostól eltérj kicsit.. :D Nem perverz féleség, de azért szerintem jó lesz ez is egy ideig :) -> Kis... <- a "..." helyére a barátod neve ;) esetleg kishaver kiscsákó :D fantázia ;)

2009. nov. 11. 11:34
 4/21 anonim ***** válasza:
50%
Szófia hercegnő
2009. nov. 11. 11:40
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Hm. biztosan ezzel akarod frissíteni a kapcsolatot? Nekem a barátom talál ki olyanokat, hogy fém láncot teker a csípőmre és szeretkezés közben az van rajtam, esetleg néha azzal húz magához közelebb. Vagy néha vegyél mondjuk selyem melltartót tangával, és pozólj csak abban egy magassarkúval. hát azt hiszem csak a cipő marad rajtad:D azt mondta hogy minden férfit izgatja a magassarkú(na persze ha csak az van rajtad:D járj valami újjal a kedvében, de hogy pont a hímvesszőjét becézed, amire ő nem is vágyik, lehet hogy csak taszítaná inkább a dolog. (mint ahogy írtad is...) Csak tippek, és bocsi hogy nem annyira a kérdésedre válaszoltam :p
2009. nov. 11. 12:13
 6/21 anonim ***** válasza:
67%
Nunusnyaggató.
2009. nov. 11. 12:15
 7/21 anonim ***** válasza:
58%
Köpködő kobra::)
2009. nov. 11. 12:19
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyenlőre ne erőltesd ezt a dolgot.Próbálj meg vele beszélgetni a szexről,arról,hogy neki mi a jó és neked mi lenne jó.Kérdezgesd őt hátha van valami titkos vágya és akkor te is elmondhatod a tiédet.Óvatosan vezesd rá hogy te szeretnél egy kicsit mást is,esetleg te is csinálj neki valami ujjat,hátha bejön.
2009. nov. 11. 12:21
 9/21 anonim ***** válasza:
90%
Zuzafej
2009. nov. 11. 12:23
 10/21 anonim ***** válasza:
Törppicúr.
2009. nov. 11. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!