Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi időközönként szokás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időközönként szokás borotválni a puncit? Egy pasi számára mennyire kellemetlen, hogyha kicsit már kinőtt?

Figyelt kérdés
Nekem mindennap kell borotválni, hogyha nem szeretném, hogy tüsis legyen...:S
2008. júl. 6. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
epillálni is lehet, először fáj, de utána semmi.
2008. júl. 6. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában én is mindennap leszedem, vagyis borotválom... Az epilálás nekem nem jött be. Ha téged zavar, hogy mindennap le kell szedned, próbálkozz az epilálással, de szerintem nem okoz gondot a mindennapi borotválás.
2008. júl. 6. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem (pasiként) egyáltalán nem gond, ha már kinőtt, ha tüsis, a lényeg az, hogy ápolt, tiszta legyen. De biztosan van, aki csak a teljesen csupasz puncit szereti, goldolom ez is ízlésfüggő.

Szerintem pár naponta, vagy akár hetente bőven elég, nem csak a simaság a lényeg. Pl. hiába csupasz valaki, ha mellette egy kibírhatatlan hisztis liba. (ez amolyan "nem a méret a lényeg" szerű szöveg, csak nőknek szól :-))

2008. júl. 6. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Nekem pl zavaró, ha tüsis vagy szőrös, de ez egyénenként változó. Van aki szőrösen szereti, van aki tüsin, és van aki frissen borotváltan.
2008. júl. 6. 19:44
 5/7 anonim ***** válasza:
4%

Mazohista biztos imádja a tüskéset.

De, ha kiváncsi vagy, kérd meg a párod 3 napos szakállal egy orálra. Nagyjából ki fogsz ugrani a bőrödből.

Úgyhogy azt mondanám, hogy még az is kevés, hogy aznap - lehetőleg nagyjából az aktus előtt borotváld.

2008. júl. 6. 23:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
mi van??? elözö hozzászólónak üzenem, hogy nagy állat, ha elvárja, hogy egy nö minden aktus elött elkezdjen borotválni... olyan romantikus... "jaj, úgy kívánlak, borotválkozz meg gyorsan" na ne már... szerintem pár naponta böven elég, de ha lusta vagy, akkor meg ritkábban... csak ne elgyen 10 centis,de a tüsi nem sok férfit zavar. én is megbarátkoztam a borostával. nem borotvából áll az élet
2008. júl. 7. 10:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
hát ez az utolsó előtti válaszadó télleg egy faszkalap... én is mindennap leszoktam borotválni /bár van amikor lusta vagyok,és csak 2-3nap/ de a barátomat egyáltalán nem zavarja.ha belegondolsz ez a punciborotválós dolog nem egy nagyon régi dolog...anyádék szerintem még dzsungellel tolták ;)
2008. júl. 8. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!