Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni, hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni, hogy ne legyen korai magömlésem? Vagy forduljak orvoshoz?

Figyelt kérdés
2008. júl. 6. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Majd kinövöd, ez a korral jár.
2008. júl. 6. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
vagy gondolj másra, nekem bejön, addig bírom, amíg akarom :)
2008. júl. 6. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólóhoz: Próbálj meg másra gondolni szex közben. Nekem sem mindig jön be, de valamennyit segít.

Remélem, kinőjük :D

2008. júl. 6. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Olvass el valami közepesen hosszú történetet, arra gondolj szex közben, folyamatosan idézd vissza, hogy mi volt benne. Sztem hatásos.
2008. júl. 7. 00:43
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Vagy ha így se megy, ráncs rá előtte nemsokkal.
2008. júl. 7. 01:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Másra kell valóban gondolni, hatásos ha valami vidám témán gondolkodsz, aminek nincs köze a szexhez, nekem ez bejön. Ez az egész furcsa lehet, de hosszú távon így lehet sokáig bírni szerintem. Ha tovább bírod nem csak a partnerednek lesz magasabb az élvezeti szintje (vagy akár orgazmusa is lesz), de Neked is élvezetesebb ha minél később mész el. Minél többet adni pedig szerintem itt különösen fantasztikus érzés, bár kapni se rossz:D
2010. márc. 22. 11:52
 7/7 anonim válasza:
Szia! a korai magömlés ellen én rendeltem egy dapoxetine nevű késleltető tablettát a netről, és eszméletlen jó volt. 3-szor tovább bírtam mint eddig, kicsit az idegvégzőséseket betompította. A [link] oldalról rendeltem meg, régen a dapoxetine még benne volt a híradóban is mint új ilyen csodaszer... :-)
2010. aug. 13. 11:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!