Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon szeretném kipróbálni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretném kipróbálni a szexet kicsit vadabbul, pl.: kényszerzubbony, kötözés, szájpecek. Mennyire jön be ez a pasiknak?

Figyelt kérdés
emlékszem hogy fiatalabb koromba mindig ilyen képekre izgultam rá...:S:D...ez gáz?
2008. júl. 6. 17:25
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
nem gáz. A lényeg hogy jól érezzétek magatokat, ha ily módon, akkor így:)
2008. júl. 6. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sem gáz. Az a lényeg a párod benne legyen a dologban és élvezzétek.
2008. júl. 6. 17:50
 3/10 anonim válasza:
84%
Sztem tuti benne van ebbe a legtöbb pasi ! Énis benne lennék :-)
2008. júl. 6. 18:48
 4/10 anonim ***** válasza:
60%

Véleményem szerint nagyon beteg dolog, én nem lennék képes ilyenre. Na jó, a csajt simán kikötözöm az ágyhoz, ha arról van szó, de ennél tovább nem mennék.

Nem vagyok toleráns, bocs:D

De ha ti élvezitek, akkor tegyétek csak nyugodtan, semmi gáz nincs benne. Ez is emberfüggő.

2008. júl. 6. 19:49
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Engem nem akarsz kikotozni egy ágyhoz? :)
2008. júl. 6. 20:55
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem gond,bár sok pasi képtelen rá,hogy magától csináljon ilyeneket.Én sem érzem magam porcelán babának és idegesít ha úgy bánnak velem.Néha kell,hogy helyre rakjanak az ágyban ez nem beteges csak vadító.
2008. júl. 7. 11:29
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Mindenki mást szeret az ágyban, ha téged ez izgat fel, akkor ez. Nincs ebben semmi gáz. Ha a barátod szeret, és megbeszéled vele, szerintem bevállalja.
2008. nov. 25. 21:03
 8/10 anonim válasza:
82%
Szerintem is nagyon jó dolog egyszer én is kipróbálnám bár eddig az összes barátnőm megijedt tőle és nem sikerült továbblépni amikor kb úgy 14 voltam én is ezket a képeket nézegettem de szerintem ez nem gáz, valahol nincs olyan oldal ahol ilyen célra lehet partnert keresni? amúgy szerintem egy kicsit drága hozzá a felszerelés...sajnos
2009. jan. 14. 20:11
 9/10 A kérdező kommentje:
smpixie.com itt találhatsz partnert
2012. okt. 1. 22:01
 10/10 noezmeg válasza:
szerintem amig nincs komoly vonzalom vagy függőség az nem gáz, de ha elszalad a paci akkor valaki sérülni fog. Néha belefut az ember ilyen videokba és ott látni fejletlen nyugaton nagy hagyománya akár a bdsm vagy kényszerzubbonynak amíg játék az ott is csak az, de ha ér egy trauma felfogod tudni dolgozni vagy ezt ne csináld ismeretlen emberrel mert ha valaki szadista állat azt lehet neked okozhat egy életre beutalót a sárga háázba és ott a kötözés eü-s formájával fogsz szembesülni ami nem egy leány álom.
2013. aug. 6. 22:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!