Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha kicsit szőrös?
pont az a lényeg, hogy "belül" ne legyen.
valahogy óvatosan csak le tudod borotválni.
igen pont az a lényeg h belül ne legyen szőrös, mert az zavaró. főleg ha foltokban szőrös :D
simán lelehet szedni azt borotvával, énis azzal csinálom, és szépen lejön minden.
kádban szoktam fekve, szétterpesztem a lábaim, szézhúzom a bőrt oldalt a combhajlatban és úgy letudom szedni a nagyajkakról a szőrt. a nagyajkak alatt pedig, felemelem a nagyajkakat és leborotválom ami alatta van. lejjebb pedig csak érzésre borotválok. kicsit feszítem a bőrt beljebb és borotválok. ennyi. rákell jönni a technikára
az kicsit furán néz ki, hogy itt-ott babasima, itt-ott kicsit szőrös
Szerintem NE borotváld csupaszra sehol, az elég gáz
neekem nem jön be
Jó, hát nem húznám rád vissza a bugyit, de azért hmm elég mókás lehet foltosra hagyva. Ne mondd, hogy nem tudod leborotválni.
Ha úgy szőrös, hogy egyenletes hosszúságra/rövidségre van csinálva, az más, mintha foltos.
Nem ábrándul ki biztos, de naa érted ő sem borotválja foltosra az arcát.
Kicsit gyakorolj, ha már egyszer borotválni akarod, legalább rendesen csináld meg. Nem azt mondom, hogy csak a kopi punci a menő, de vagy-vagy. A foltos az sehogy se bejövős azért.
Használj szőrtelenítőkrémet, csak ne kend be a lukba!!!
Vagy mondd neki, hogy imádod amikor a szőrös p**ád nyalogatja, mint egy kis pincsikutya!!! O'hhh igen Lassie ezaz csináld!!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!