Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj ha kicsit szőrös?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha kicsit szőrös?

Figyelt kérdés
Most tervezzük baratommal az első alkalmat. tudom h ő borotválja, és én is leborotváltam, meg szoktam is csak nem olyan rendszeresen. de az a gond h ,,felül,, még oké, de a konkrétan a két lábam közt már nem nagyon tudom mindenhol. vannak ott ,,elmaradott részek,, és nem tudom leszedni. baj ha ilyen vagy mit reagal egy pasi? vagy csajok ti hogy csináljátok? sajna nálam csak borotva jöhet szoba.. :(
2009. nov. 10. 23:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha már ott tartunk engem nem szokott érdekelni egy kis szőr ott. 17/F
2009. nov. 10. 23:15
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem gond :) 15/F
2009. nov. 10. 23:20
 3/10 anonim ***** válasza:

pont az a lényeg, hogy "belül" ne legyen.

valahogy óvatosan csak le tudod borotválni.

4/10 anonim ***** válasza:
31%
szerintem meg zavaró, hogy néhol szőrös néhol meg nem. szépen igényesen és alaposan borotváld le magad
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

igen pont az a lényeg h belül ne legyen szőrös, mert az zavaró. főleg ha foltokban szőrös :D

simán lelehet szedni azt borotvával, énis azzal csinálom, és szépen lejön minden.

kádban szoktam fekve, szétterpesztem a lábaim, szézhúzom a bőrt oldalt a combhajlatban és úgy letudom szedni a nagyajkakról a szőrt. a nagyajkak alatt pedig, felemelem a nagyajkakat és leborotválom ami alatta van. lejjebb pedig csak érzésre borotválok. kicsit feszítem a bőrt beljebb és borotválok. ennyi. rákell jönni a technikára

2009. nov. 10. 23:26
 6/10 anonim ***** válasza:
61%

az kicsit furán néz ki, hogy itt-ott babasima, itt-ott kicsit szőrös

Szerintem NE borotváld csupaszra sehol, az elég gáz

neekem nem jön be

2009. nov. 10. 23:36
 7/10 anonim ***** válasza:
29%
Aranyos vagy. :D Hány éves vagy? :)
2009. nov. 10. 23:45
 8/10 anonim ***** válasza:
73%

Jó, hát nem húznám rád vissza a bugyit, de azért hmm elég mókás lehet foltosra hagyva. Ne mondd, hogy nem tudod leborotválni.

Ha úgy szőrös, hogy egyenletes hosszúságra/rövidségre van csinálva, az más, mintha foltos.

Nem ábrándul ki biztos, de naa érted ő sem borotválja foltosra az arcát.

Kicsit gyakorolj, ha már egyszer borotválni akarod, legalább rendesen csináld meg. Nem azt mondom, hogy csak a kopi punci a menő, de vagy-vagy. A foltos az sehogy se bejövős azért.

2009. nov. 11. 00:51
 9/10 anonim ***** válasza:
66%

Használj szőrtelenítőkrémet, csak ne kend be a lukba!!!

Vagy mondd neki, hogy imádod amikor a szőrös p**ád nyalogatja, mint egy kis pincsikutya!!! O'hhh igen Lassie ezaz csináld!!!

2009. nov. 11. 09:15
 10/10 anonim ***** válasza:
59%
azt hiszed, a zacsiról lecsapni a szőrt egy diadalmenet? hát nem. szóval te is oldd meg valahogy, nem boszorkányság.
2009. nov. 11. 09:57

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!