Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tapasztaltabb csajok! Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ledzep kérdése:

Tapasztaltabb csajok! Mit szerettek? (részletek lent)

Figyelt kérdés

A barátnőmet szeretném kényeztetni, de úgy hogy az nem jár behatolással.

Mik azok a dolgok amit nagyon élveznek a csajok behatolás nélkül is?

2009. nov. 10. 22:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

az orált.

én megmég spec aztis ha a melleimet nagyon nagyon finoman simogatják. nemcsak a bimbót hanem úgy az egészet. és télleg nagyon nagyon finoman.

2009. nov. 10. 22:16
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem a hátam nagyon érzékeny. De tipikusan azok a helyek, ahol az erek közel futnak a bőrhöz mind nagyon jól kényeztethetők. Csukló, boka, könyökhajlat, nyak, fülek simogatása, csókolgatása tuti jó. Ki kell tapasztalnod, hol szereti, ha foglalkoznak vele.

Nekem legjobb élményem az volt, mikor a pasim fogta magát és a fejem búbjától a lábujja hegyéig végigcsókolgatott szépen sorban. Eszméletlen volt, nagyon ajánlom!

2009. nov. 10. 22:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha a szüzességét félti, akkor ujjazd meg a seggét. Sok lány rajong érte.
2009. nov. 10. 22:43
 4/11 A kérdező kommentje:

már nem szűz

de naponta 3x csináljuk, elég sok mindent kipróbáltunk a elmúlt 3 hónapban

ezért szeretnék újítani

2009. nov. 10. 22:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Én szeretem ha mellbe dug,és attól meg megőrülök,ha a farkával a csiklómat izgatja,súrólja,nyomogatja,anélkül hogy berakná,amíg így elélvezek
2009. nov. 10. 23:15
 6/11 anonim ***** válasza:
na ez a baj a túlsok szex-el. elfogynak az ötletek..:D:D:D
2009. nov. 10. 23:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Én a JÉGKOCKÁT ajánlom! Barátnőm egyszerűen megőrül tőle! :D

Jéghideg, meg mellé persze csókolgatás. a helyeket már neked kell kitapasztalni. Ha 3 hónapig napi 3x akk sztem ezzel nem lesz már gondod... :D

2009. nov. 11. 01:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Víz alatti, sállal kötős, konyhaasztal, szerepjáték (jelmezzel is, de idegenként kezdve ám), netán egy kiadós veszekedés előtte.... Ne már, Gombóc Artúrnak is megy jó darabig :)
2009. nov. 11. 01:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Hú nekem most a 69 jutott az eszembe. Most ugy rám jött hogy 69eznék:D
2009. nov. 11. 12:49
 10/11 anonim ***** válasza:
23.15-össel egyet értek, valamint ha csak piszkálgatod (finoman) az ujjaddal a csiklóját, attól is elélvezhet.
2009. nov. 12. 20:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!