Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltabb csajok! Mit szerettek? (részletek lent)
A barátnőmet szeretném kényeztetni, de úgy hogy az nem jár behatolással.
Mik azok a dolgok amit nagyon élveznek a csajok behatolás nélkül is?
az orált.
én megmég spec aztis ha a melleimet nagyon nagyon finoman simogatják. nemcsak a bimbót hanem úgy az egészet. és télleg nagyon nagyon finoman.
Nekem a hátam nagyon érzékeny. De tipikusan azok a helyek, ahol az erek közel futnak a bőrhöz mind nagyon jól kényeztethetők. Csukló, boka, könyökhajlat, nyak, fülek simogatása, csókolgatása tuti jó. Ki kell tapasztalnod, hol szereti, ha foglalkoznak vele.
Nekem legjobb élményem az volt, mikor a pasim fogta magát és a fejem búbjától a lábujja hegyéig végigcsókolgatott szépen sorban. Eszméletlen volt, nagyon ajánlom!
már nem szűz
de naponta 3x csináljuk, elég sok mindent kipróbáltunk a elmúlt 3 hónapban
ezért szeretnék újítani
Én a JÉGKOCKÁT ajánlom! Barátnőm egyszerűen megőrül tőle! :D
Jéghideg, meg mellé persze csókolgatás. a helyeket már neked kell kitapasztalni. Ha 3 hónapig napi 3x akk sztem ezzel nem lesz már gondod... :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!