Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek folyik a puncijabol? Lentebb boven
Figyelt kérdés
A baratnom mondja hogy az o puncijabol nagyon gyakran folyik valami nyalkas feher atlatszo folyadek. megkerdezte a baratnoit es ok is ugyanugy vannak.
MINDENKINEK VAN EZ?
2009. nov. 10. 22:08
2/16 anonim válasza:
Mindenkinek. Teljesen normális és ha jól táplálkozik és nem dohányzik a barátnőd, az íze is tök jó tud lenni!
4/16 ledzep válasza:
ez a folyás
ez minden csajnál van
teljesen természetes, habár szeritem az íze nem túl jó....
5/16 anonim válasza:
és ti h védekeztek az ellen h ez a fehér trutyi belekerüljön a bugyitokba? mert sztem elég gáz h mire átérsz pasidhoz és "nekivetköztök" látja h trutyis a bugyid xD az sztem gááz xD szal?
6/16 anonim válasza:
és az jobb hogyha a pasi lehúzza rólad a szép fekete bugyid és ott virít egy nagy fehér tisztasági betét rajta a trutymóval??? naaa?? hmmmm????
a normál folyás csak 1-2 vékonyka csík, amit nemis lehet nagyon észrevenni, ha nem figyelik. peteéréskor lehet kicsit több, de azcsak 1-2-3 nap.
7/16 anonim válasza:
akkor is gusztustalan xD én ilyen nagyon mini betétet ilyen fél mm vastag kb nah olyat szoktam berakni és mikor átérek elmeek wc-re és kiszedem és mikor vetköztet hopp a bugyimba nincs semmi azért igy mégis csak jobb..
8/16 anonim válasza:
ésha váratlanul kezd el vetkőztetni?:D vagy hirtelen amint átértél rögtön? vagy esetleg csak a nap végén amikor már megjelent újra a kis fehér folyás akkor mitteszel?:D
9/16 anonim válasza:
hát amint átértem rögtön kitalálom h elmeek wr-re ennyi xD utána má nem szokott folyni később nemtommé xD
10/16 anonim válasza:
Én meg nem mutogatom a bugyim,de általában mire odakerülök annyire nedves a bugyim,hogy,hogy inkább az a folyadék látszik :))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!