Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy könnyeben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy könnyeben elmenjek? (f)

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és még soha nem mentem el, pedig voltam már pár nővel :| bár magamnak könnyen megy
2009. nov. 10. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne agyalj annyit közben. Minden ott dől el.Ne gondolkozz élvezkedj:)
2009. nov. 10. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Én meg pont örülnék ha nem mennék el hamar.
2009. nov. 10. 23:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Koma!

2 hétig ne recskázz, meg ne is legyél nővel....

Utánna meny el a nődhöv és láss csodát 2 perc alatt véged lesz, de lehet még annyi sem kell...

2009. nov. 11. 00:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Menj mögé és képzeld azt, hogy fiú. Atyaég.
2009. nov. 11. 01:35
 5/7 anonim ***** válasza:

A párommal is volt ilyen probléma.

Nála ez úgy működött, hogy amikor elkezdett egy párkapcsolatot, az első pár hónapban képtelen volt elélvezni (velem is). Szomorú is voltam sokáig, és ő is, de ő elmondta, hogy kell neki idő, amíg megszokja a párját.

Egy hónap múlva már simán ment minden. Szerintem neked is egy tartós kapcsolat kellene.

2009. nov. 11. 10:50
 6/7 anonim ***** válasza:
maszturbálj kevesebbet. ezlesz itt a fő gond. túlsokat masztiztál életedben és a kezedhez szoktál.
2009. dec. 8. 02:17
 7/7 kolosszus22 ***** válasza:

00:35-nek és02:17-nek igaza van!

Ne recskázz és élj nemi éltet jó darabig, mondjuk 1-2hétig és utána ess neki a nődnek, ne félj úgy tele leszel és annyira kívánod majd, hogy akkor sem tudnád visszafogni magad ha akarnád! Ezt eljátszod egyszer kétszer és hozzászoksz utána már napi szinten sem lesz gondod!

2009. dec. 8. 10:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!