Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmagyarazna? Lent
Figyelt kérdés
azt hogy hogyvan az oreg noknel mikor mar 60-70 evesek ojankor nem kivanjak a sex-et vagy szoktak maszturbalni ? vagy hogy megy ez ? :) tiszta kivancsisag ! koszi elore is2009. nov. 10. 20:24
1/8 anonim válasza:
Sztem ez egyéntől függ :) sztem ma is vannak olyanok akik még mindig csinnák szval igen :):)
2/8 anonim válasza:
*olyankor*
Kérdezz meg egy 60 évest,de előbb tanulj meg helyesen írni. Bocs:D
3/8 A kérdező kommentje:
megvan bocsajtva , csak tudod probalok roviditeni xD :)
2009. nov. 10. 20:34
4/8 anonim válasza:
ez nem rövidítés, ez a hülyeség jele
5/8 A kérdező kommentje:
tudnek most mondani neked egy szepet , tudode ?
2009. nov. 10. 21:12
6/8 anonim válasza:
Fura,h egyesek a kérdéseknél csak a helyesirási hibákra tudnak figyelmeztetni,mintha ez az oldal valami tudományos ujság lenne.
De a kérdésre válaszolva: sztem az idősebb nők is igénylik a szexet,talán jobban is mint a férjeik,bár azt azért nem hinném,h masztiznának. Bááár...
7/8 A kérdező kommentje:
es vegre egy komoly ember :) .... elig furanak talalom h a 82 eves mamam es 85 tatam aki alig tud mozogni meg mindig nyomjak a dolgot xD :))
2009. nov. 10. 21:29
8/8 anonim válasza:
Pedig lehet, hogy még röhögnek is közben :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!