Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex menstruáció közben. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 19:52
1/12 anonim válasza:
Semmi probléma vele! Akár hüvelybe is, de csakis gumival, és csakis a ciklus első vagy utolsó napjaiban. Ha nem akarod, lehet popsiba, bármikor:) Lehet orális szex bármikor (leszophatod pasid)...stb... szóval szex menstruáció alatt bármikor:))
4/12 anonim válasza:
19:58 De csak gumival mert ilyenkor még nagyobb a fertőzés veszély mivel nyitottabba méhszály és ilyenkor jobban oda kell figyelni!!!
Csatlakozom az első hozzászólónak inkább az első és utolsó napokban amikor gyengébb, mert amikor kicsit több van lehet kellemetlen. Viszont, hogy ha te nem szeretnéd akkor kielégítheted a párodat orálisan is.
5/12 anonim válasza:
Édesistenem, méhszáJ! Amúgy a lényeg igaz az előző hozzászólásból.
6/12 anonim válasza:
Hát, próbáltam már. Nagy probléma nem volt, csak kicsit kiábrándító a "körítés" amit ilyenkor kap az ember. Aki akarja csinálja, de tényleg csak óvatosan.:)
7/12 anonim válasza:
Kösz, de inkább szólj ha vége van...:D
8/12 anonim válasza:
Én egyszer a tv-ben láttam,hogy a nők menstruáció közben nagyobb orgazmusra képesek,ha ellazulnak (nem görcsölnek azon,h most megvan).Kipróbáltuk a bnőmmel,neki jobb volt,mint általában,nekem viszont (bármennyire akaratam) alig-alig állt fel.Nem volt izgató látni,ahogy a vére folyik a farkamra.Na meg a nővérem ágyára...:P
9/12 anonim válasza:
Személyszerint jobban kívánom olyankor a sexet, de nem kérnék ilyet a pasimtól. Peddig ő benne lenne sztem :P de nem, sztem undorító, mégis csak vérzel, gondolkozz el rajta.. ott tocsogsz majd a saját nedveidbe, véredbe, és ezt a pasid is látja... szal, inkább várj még pár napot.
10/12 anonim válasza:
Mi a párommal 3 éve vagyunk együtt és nagyon élvezzük és persze ő orálisan kielégit akkor is
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!