Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogyha egy srác 2 éve van együtt a barátnőjével, és még nem feküdtek le?
Figyelt kérdés
a lány 25 éves, a fiú 26,5, egyikük sem szűz.2009. nov. 10. 19:36
1/12 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el, frigid mindegyik? Vagy csak látszatkapcsolat és mindegyik langyi.
2/12 anonim válasza:
Atya Úr Isten O.O A srácnak vagy nagyon van akarata önmaga felett, vagy valaki mást fektetett meg közben.
3/12 anonim válasza:
nem normális, a szex szükséglet, mint az evés (kicsit tovább lehet bírni mondjuk, de nagyon fontos) :)
4/12 anonim válasza:
Az a véleményem , hogy ez kamu :D
7/12 anonim válasza:
gondolom te a lány vagy. neked nem gyanús vmi? vagy neked is van vmi problémád?
8/12 anonim válasza:
Hát persze hogy normális... miért mit hittél?
9/12 anonim válasza:
Én még ilyenről nem hallottam! tuti van valami bajuk és nem biztos h csak a fejükben!
10/12 A kérdező kommentje:
nem, nem rólam van szó :)
a lány egy régi barátnőm, és szerinte rendben van minden...
én ezt nem akartam elhinni, ezért tettem fel a kérdést, mert kicsit azt hittem velem van a baj, h szexmániás lennék, mert én ezt tuti nem bírnám ki.... :D
a barátnőm is panaszkodik, de meg van győződve róla, hogy a srác szereti, én beleszólni nem fogok, de jó tudni, h nem velem van baj ;)
2009. nov. 10. 22:17
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!