Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Velem lenne a problema?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tade kérdése:

Velem lenne a problema?

Figyelt kérdés
SZiasztok. Lenne egy kerdesem, mert mar nem tudom mit csinaljak. A parommal (en 24 vagyok o 34) mikor a szexre kerul a sor en kezdem mindig felul. MOndjuk szeretek gugolo pozicioban lenni es o alattam. De egy ido utan azt erzem hogy meg kell allnom vagy lassitanom, mert elzsibbadtak a labaim...ilyenkor o mindig morog, hogy mar majdnem elment, miert kellett leallnom, vagy lelassitanom....akkor ujra elkezdjuk, de egy pont utan nem birom tovabb es leallok es mondom, hogy valtsunk poziciot. Erre o kerul folem....5 perc utan erzem lelassit, kerdem van valami baj? Erre o azt mondja,m hogy egy izzadt vagyok nem bir megmaradni rajtam....ekkor ismet szeretne ha en lennek felul...de egy ido utan belefaradok, hogy mindig en legyek felul, hogy oneki csak egy bizonyos tempoban jo, ha lelassitok morog, ha megallok kifujni magam morog, mert o "mar majdnem elment"....o szertne, ha szex kozben jol osszeszoritanam a huvelyizmaimat, mert ugy jobb neki....en elmagyaraztam neki, hogy en nem tudom ugy elvezni a szexet, hogy allandoan ossze legyen szoritva a huvelyizmom....neha mar be se fejezzuk....ilyenkor mindig azt modnja, hogy azert allok le szex kozben, meg stb, mert o mar nem eleg jo nekem, hogy mar oreg stb....en probalom elmagyarazni neki, hogy ez nem igy van...csak nem vagyok 1 gep aki azt csinalja amit mondanak neki...hogy en nem tudok teljesen ellazulni szex kozben ha allandoan osszeszoritott huvellyel kell szexelnem.... mar nem tudom mit csinaljak..5 eve vagyunk egyutt, de ezek a problemak az utobbi honapokban jottek elo....mar arra is gondoltam, hogy hatha valami komplexusai vannak, vagy problemaa amit nem mond el nekem....nem tudom...csak a vegen minidg en erzem magam hibasnak, hogy nem tudtam kielegiteni a baratomat.....:((
2008. júl. 6. 09:58
 1/6 anonim válasza:
74%
Szerintem nincs itt nagy probléma,egyszerűen kicsit javítani kell az állóképességen. Ha ő neki csak így jó,idős,nincs kondiban,akkor ha szereted,neked kell segítened rajta kicsit. Én javaslom,hogy hetente 2x menj el edzőterem(futás,spinning,stb..) csodákat művel :) És csinosabb is leszel tőle.
2008. júl. 6. 10:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hmm. Az én veleményem az egész dologról, először is, hogy nekem úgy jön le, a párod eléggé önző! Könnyen lehet, hogy rosszul látom. De... ha neked nem jó valami szeretkezés közben, nem értem, mért csak az érdekli, hogy NEKI legyen jó minden, és hogy ő eltudjon menni. Az nem is érdekli, hogy neked esetleg kényelem szempontjából ez milyen. És akkor ott van az is, hogy Te szorítsd össze a hüvelyed, Te csináld sokáig úgy, hogy már fáj a lábam (amit ő lehet, h nem is tud?) .. és szerintem ezek nem túl normálisak egy jó kapcsolatba. Szóval oda kell egymásra figyelni, és csak azt csinálni, ami mindkettőtöknek jó. Pontosabban mindig egyenlőnek kell lennie az élvezetknek. Vagyis, nem tudom hogy mondjam... ne csináljatok olyat, ami az egyikötőknek nem jó! Persze nem mindig tud egyenlő lenni az egymásnak okozott örömök száma.. és nem is kell, hogy az legyen.

De én ebbe így szerintem nem mennék bele. Ha szeret téged, észre kell, hogy vegye, megteszel mindent, de nem jó így. Keressetek EGYÜTT megoldást a problémátokra. Esetleg, azt hiszem, nem írtam, mi van a többi pózzal?? Csináljátok máshogy! Mindig kell lennie megoldásnak, főleg ilyen téren... Én nem hiszem, hogy megkéne erősítened bármelyik testrészed is a szex kedvéért, működnie kéne enélkül is.

Azonkívül.. tényleg. Akkor hanyagoljátok ezt a pózt, legalább ezek a problémák megoldódnának akkor.

2008. júl. 6. 12:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Hat igen...neha en is erzem, hogy kisse onzo...probaltuk mas pozokban is mert megmondom neki, hogy faj a labam, valtsunk pozt, vagy ne haragudj de nekem nem jo osszeszoritott huvellyel szeretkezni..neha ugy jon le neki, hogy nekem nem is jo vele, vagy nem kivanom, nem szeretem, hogy o mar oreg es nekem nem jo vele a szex... szeretem ot de egyszeruen az utobbi idoben nem tudom mit csinaljak...jo vele a szex, meg csinaljuk egyep pozokban is,,,...de ez a problema mindig elojon
2008. júl. 6. 13:03
 4/6 anonim ***** válasza:
próbáljátok meg vmi oldalas pozícióban. :)
2008. júl. 7. 00:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt jól vettem ki hogy lassan vagy egyáltalán nem sül el? Lehet hogy ez a fő gond. Mármint hogy olyan sokáig kellene szexelnetek, hogy addig valaki mindig elfárad.

Orgazmus problémákkal nem tudom hova lehet fordulni, de egy szexológust meg lehet próbálni. De lehet hogy nem ismerné el hogy vele van baj. Pedig ha nem tud elsülni, akkor nem tud elsülni.

2008. júl. 7. 05:13
 6/6 anonim ***** válasza:
hehh, gyurjál vazze: vegyé leg magic-et és kezdj el futyulni a huvelyeddel, attol jo izmos lesz. nem biztos hogy jobba élvezed majd ettöl. de inkább 1 élvezze, minthigy 1 se
2008. júl. 9. 01:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!