Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orgazmus előtt mindig bepániko...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orgazmus előtt mindig bepánikol, hogy hamarabb elélvez mint én, emiatt összemegy és nekem már nem sikerül elélvezni. Vmennyire vissza tud még merevedni, de csak annyira elég, hogy ő elélvezzen. Mit csináljunk, hogy ne csak neki legyen jó?

Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 10:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Miért ijesztgeted szegény srácot?
2009. nov. 10. 10:25
 2/23 anonim ***** válasza:
Höhö. Minek fekszel le egy pánikolóssal??????
2009. nov. 10. 10:42
 3/23 A kérdező kommentje:
Mit ijesztgetem, teeeeeeee?! Nem ijesztgetem sehogy, ő pánikol be, hogy megint előttem élvez el és nem tud kielégíteni. Tanulj meg értelmezni!
2009. nov. 10. 10:43
 4/23 anonim ***** válasza:
Értesd meg vele, hogy a sorrend mindegy. Ha neked megfelel, hogy előbb ő élvez el, és csak aztán te, akkor ezzel minden rendben. Sehol senki nem írja elő, hogy kötelező előbb a lányt orgazmushoz juttatni.
2009. nov. 10. 10:48
 5/23 A kérdező kommentje:
Hát az elég bajos lenne...Nem akarom, hogy nekem mindig csak az ujja vagy segédeszköz jusson. Vele akarok elélvezni.
2009. nov. 10. 11:02
 6/23 anonim ***** válasza:

Na, szerintem ez baj. Elé állítasz egy követelményt, ami te találtál ki, ő pedig szegény próbál megfelelni, de minél inkább próbál, annál kevésbé megy neki. Ez így csak rosszabb lesz.

A szeretkezés célja a kölcsönös örömszerzés kellene, hogy legyen, nem pedig az orgazus, pláne nem orgazmus egyidőben vagy közel egyidőben. Több energiát és türelmet kellene a szeretkezésetek érzelmi oldalára fordítani, a technika helyett.

De te tudod. Ha továbbra is ezzel nyüstölöd, szép kis gátlásokat fogsz benne kialakítani, aztán szétmentek, mert nem tudjátok a szexet közös nevezőre hozni, ő meg ott marad egyedül, korai magömléssel, amit veled szedett össze. Pazar.

2009. nov. 10. 11:42
 7/23 A kérdező kommentje:
KÖLCSÖNÖS ÖRÖMSZERZÉS! Igen, ezen a hangsúly. Számára mindig megvan a kielégülés, számomra meg sosem. Nem hinném, hogy elítélendő, hogy én is szeretnék elélvezni.
2009. nov. 10. 12:01
 8/23 anonim ***** válasza:

Az nem is elitélendő, hogy te is el akarsz élvezni.

Beszélgetnetek kéne róla, nem csak követelni, hogy várjon meg. A lányoknál egyébként is mindegyiknél más. Volt olyan csajom, aki háromszor elment amíg én egyszer, de volt olyan is akit fél órán át kellett reszelni. Én nem tudom, hogy nálad hogy van. Lehet téged egy órát kell :) De ha elmész három perc alatt, akkor tényleg gáz, ha az embered nem tud megvárni. Pippantsad le előtte, a második menetet már lehet húzni tovább. Vagy szex előtt recskázzon egy nagyot az fickód, akkor is könnyebb. Én ha új csajhoz megyek mindig rárántok előtte egyet, akkor tovább birom az első menetet is a másodikat meg pláne. Megszokott csajnál már annyira nem számít. De ha végképp nem tud elmenni, akkor jól megujjazom vagy kinyalom kinek mi a jobb, bár nem nagyon volt, hogy nem sikerült.

2009. nov. 10. 12:53
 9/23 anonim ***** válasza:
12:53 elég sok praktikus tanáccsal szolgált. Az a véleményem, hogy egy komoly összhangot igénylő dolgot akartok görcsösen, így persze, hogy nem fog összejönni. Szerintem még nem ismeritek a másikat annyira, hogy ez az "egyszerre élvezzünk el" működjön. Javaslom szarjátok le, hogy ki mikor élvez el, inkább jókedvvel keféljetek sokat, és közben figyeljétek meg a másik és a magatok működését. Később ezáltal képesek lesztek irányítani, befolyásolni a dolgok menetét - és így a közösen, egyszerre megélt orgazmust is.
2009. nov. 10. 13:32
 10/23 A kérdező kommentje:

Mivel az előjáték sosem kielégítő, így kb. 20-45 perc kell, hogy el tudjak élvezni én is.

Hiába verte ki otthon...Akkor meg nem áll fel rendesen. A 2. menet így kizárható.

OK, hogy megujjaz vagy játékkal kielégít, de az nem olyan, mintha vele mennék el. Melyik nőt elégíti ki ez hosszú távon, hogy mindig csak ujjal, játékkal élvezzen? Fel sem ér az igazival. Miért baj, hogy őt akarom élvezni?

2009. nov. 10. 13:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!