Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lesz egy vagina (punci)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy vagina (punci) rojtos? (saláta)

Figyelt kérdés
Sziasztok! mitől van az, hogy egyik lánynak pl gyönyörű barack, szabályos a vaginája, másiknak pedig tiszta rojtos meg saláta...ezt a gének döntik el, vagy a használattól lesz olyan amilyen?

#vagina #rojtos vagina #saláta vagina
2013. okt. 10. 20:55
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon régi a kérdés, de muszáj hozzá szólnom. :D 19 éves szűz lány vagyok. Saláta puncim van:D.

Amióta az eszemet tudom ilyen és nem olyan szép baba. Én sajnálom, hogy nem olyan, mert jobban tetszik, viszont meg vagyok elégedve ezzel is.

Ez biztos, hogy a genetika. Anyukámnak ugyanilyen :D

Honnan tudom?

Kis koromban még anyával együtt fürödtünk. Elég sokáig kb. 4-5 éves koromig:D. És volt, hogy oda lestem, hogy neki milyen. Ugye nekem akkor még baba volt és bíztam benne,hogy nem lesz ilyen soha. Csak ugye felnőttem és ugyanolyan lett, mint a mamámé. :)

Neki a cicije is nagy, bezzeg az nekem nem nőtt meg. :D

De hát ez van.:D

Vicces volt végig olvasni a veszekedéseket :D

Nekem nem volt barátom és így is ilyen. :) ez nem azon múlik, hogy hány sráccal voltál:D

És azért remélem, hogy nem ez a legfontosabb. Hanem fontosabb, hogy legyünk ápoltak, karcsúak, szép legyen az arcunk, a kezünk, a hajunk, legyen szép formás fenekünk és mellünk, lapos hasunk és legyünk feszesek, sportoljunk sokat. :)

Egy saláta punci is lehet szép!:D

Verjétek ki a fejetekből, hogy ez nem genetika, hiszen ez az !! :)

Itt a példa!:D

2017. dec. 26. 23:55
 52/53 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a saláta szemérem ajkakat. A babásat viszont nem tartom nőiesnek. Igen genetikus eredetű a kinézet, a méret és a forma. Van egy örömlány barátnőm. Neki baba puncija van, pedig a napi 10-20 férfi meg van neki... És már vagy 15 éve csinálja az ipart.. 20 éve ismerem. Semmit nem változott a puncija. Ugyan olyan mint 20 éve szűk és babás, borotvált. 20 évvel ezelőtt nem borotválta. 16 évesen vele szeretkeztem elősször... Azután elváltak az útjaink. Néha azért összegabajudunk.. Gyerekkori elsőt nehéz elfelejteni...
2017. dec. 31. 05:58
 53/53 anonim válasza:

Sziasztok! Előre leszögezem, férfi vagyok.

Voltam már szűzzel, akinek saláta puncija volt, voltam már a város egyik legnagyobb legmocskosabb szukájával, akinek baba puncija volt, pedig azt aztán tényleg nagyon sokan pakolták meg. Lehet egy nő puncija szanaszéjjel kefélve, ha rendszeresen tornáztatja megfolythatja a farkadat annyira szűk lehet.

Nem tudom bizonyítani hogy tényleg genetika-e hiszen nem vagyok szakember. Viszont a tapasztalataimból kiindulva én a genetikának tudok igazat adni.

2018. okt. 2. 01:07
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!