Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Rendes szexet vagy orális szexet bírjátok jobban?
Figyelt kérdés
Az én pasim régen odavolt érte (orál), mostmeg...ha úgy csinálom neki nem áll olyan keményen, amint a puncim közelébe kerül, olyan kemény mint a beton. Most vagy egyszerűen bénázok, vagy a rendes szex mostanság jobban bejön neki. Nem tudom. Ti h vagytok vele?2009. nov. 9. 20:28
3/6 Andrewka válasza:
MIkor mit kíván. Gondolom te sem mindig ugyanúgy szereted. Lehet az utóbbi időben többször elégítetted ki szájjal és kevesebbet volt benned. Ezért jobban kívánja a puncid. De lehet h egyszerűen mélyülnek az érzelmei és azért csak bensőségesebb egy érzéki szeretkezés.
22/f
5/6 A kérdező kommentje:
20:51-es! Köszi az egyetlen normális választ. Már régen nem elégítettem ki szájjal, így elvileg ez nem lehet gond h túl gyakran csináltuk így.
2009. nov. 9. 21:58
6/6 Andrewka válasza:
Örülök h segíthettem.
Nem hinném h te csinálod rosszul. Akkor korábban sem élvezte volna. Én mégmindig tartom az érzelmi vonalat. De ezt neked kellene érezned. De rá is kérdezhetsz nála finoman egy alkalmas pillanatban.
22/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!