Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem tudok elmenni.
Figyelt kérdés
Mit tehetnék? 3 hónapja vagyunk együtt a barátommal és sehogy sem tudok elmenni. Ő mindent megtesz, de nagyon rágörcsöltünk a dologra. Annyira, h már kerüli a szexet, a találkozásaink ritkulank, mert ráparázik, h bármit csinál, nekem nem sikerül és ezért már nem is kíván annyira. Korábban sem volt könnyű nekem, de ilyen még nem volt. Tudom, beszéljünk nyíltan és őszintén és még?2009. nov. 9. 18:15
1/8 anonim válasza:
Ha hüvelyi orgazmusod nincs az teljesen normális. Sok nőnek nincs, és nem is lesz vagy csak későbbiek folyamán.
Csiklói orgazmusod sincs? Ha masztizol akkor sem?
Ha megvan a csiklói ne izgulj... szex közben a barátod is izgathatja neked, vagy vannak olyan pózok amikor a férfi szeméremdombja dörzsöli és attól elmész...
2/8 anonim válasza:
"Mit tehetnék? 3 hónapja vagyunk együtt a barátommal és sehogy sem tudok elmenni. "
Összezárva? Húha... Mikor az illetékes hozza be a kaját, a kinyíló résen csusszanj ki! És már el is mentél.
3/8 anonim válasza:
Ezt egy előző hozzászólásomból másolom ide, úgy gondolom ideillik: Gondolom fiatalok vagytok! Ez a 16-20 éves korosztálynál nagyon gyakori probléma még ha nem is tudtok róla, mert persze erről nem szívesen beszélnek a barátok sem. A fiúnak ezt teljes mértékben a fejben kell tisztázni!!! Nem arra kell szorongva koncentrálni h mi lesz ha..., meg stb. Nagyon figyelnie kell magára és el kell magában rendeznie a dolgokat, úgy álljon hozzá (akárhányszor is próbáltátok már és akárhányszor nem sikerült akkor is!!!) hogy legközelebb minden jól fog menni és mindketten nagyon élvezni fogjuk és nagyon sok örömünk lesz a szeretett féllel! Ez nagyrészt fejben dől el. Lányoknál is!!! Mondok 1 nagyon jó példát: Ha 1 nőt megerőszakolnak azt egyáltalán nem élvezi, MERT NEM AKARJA!!! Tehát a lánynak is úgy kell hozzáállnia a következő aktushoz h minden rendben lesz! De persze ezt először beszéld meg a partnereddel és HIGGYETEK magatokban!!! Sok sikert! Remélem tudtam segíteni! Még vmi: Ha véletlen nem múlna el a probléma javasolnék 1 könyvet. A címe: A multiorgazmusos férfi. Jó könyv, bár amik ott le vannak írva azok is csak akkor működnek ha HISZNEK benne!!! Üdv.: Dr. Bólya R.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi az ittenieket. Nem, sajnos csiklói sincs.....amígy nem lett ez téma, addig nagyon jó volt (annak ellenére, h nem mentem el és a hüvelyi szélén voltam......ha nem kezdünk el beszélni róla (mert ugye mindent az őszinteség jegyében), akkor talán nem így alakul. És nem vagyunk sajna annyira fiatalok, 30 körül mind a ketten :S
2009. nov. 9. 21:35
5/8 anonim válasza:
Akkor azt javaslom, hogy ha ez továbbra is rendszeresen előfordul illetve hosszabb ideje akkor érdemes lenne felkeresni egy urológust. Tudom, a ffiak nem szívesen mennek, mert ciki meg hasonló... de az orvos esküt tett és nem fogja reklámozni h kinek/mi baja van. Nem reklámozom de ajánlani tudom tényleg a könyvet: A multiorgazmusos férfi. Remélem tudtam segíteni! Minden jót! Üdv.: Dr. Bólya R.
6/8 A kérdező kommentje:
Na, most már meg fogom nézni azt a könyvet.....tuti, h nincs vele olyan baj, amitől urológushoz kellene mennie....lelki oka van a dolognak....sajna, először nálam volt (előző rossz tapasztalatok), aztán már nála is, h nem elég jó nekem. Köszönöm a segítséget.
2009. nov. 10. 20:16
7/8 anonim válasza:
Azt biztosra veszem h lelki oka van de ettől még lehet ilyen panaszokkal urológust felkeresni vagy szexuálpszichológust mivel lehetnek olyan lelki okok amik még akár serdülőkorra vezethetők vissza. Nem valószínű de lehetséges! De lehet h az urológus küldené tovább más szakemberhez a párodat. Különben az ilyen dolgokban sokat segít a pár. Megértés, hit és nagy türelem kell hozzá. Úgy gondolom ha vki szereti a másikat akkor ez megvan. Egyébként a könyvben leírtak is csak akkor működnek ha hisz benne az ember!!! Remélem tudtam segíteni! Dr. Bólya R.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát a sz.pszichológus reálisabbnak tűnik...de az is inkább nekem. Persze, h tudtál segíteni :)
2009. nov. 10. 21:39
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!