Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ki szereti a szüz pasikat? 18/f éves szüz kérdezi. és ki szereti az alkalmit?
Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 17:56
2/25 anonim válasza:
nem nem jó egy szűz pasival,szerintem, mert nem tud semmit.
Lehet velem van a baj,de én nem tudok várni rá addig amíg megtanul,szégyenlősek is szerintem.
Egyszer volt egy szűz pasim,igaz nem szerettem,de otthagytam.
3/25 anonim válasza:
Nincs kifogásom az ellen a férfi ellen, aki szűz. És nem értek azzal sem egyet, hogy nem tudnak semmit. Mint ahogyan a nőknél, a férfiaknál is vannak akik érettek, és szinte mindent tudnak a szexről csak még nem csinálták. Lehet, hogy van olyan lány, aki kimondottan bukik a szűz fiúkra, nálam azonban ez se nem hátrány, se nem előny.
4/25 anonim válasza:
Nekem semmi bajom vele sőt... én is az vok :)
Küldj képet:P:D
17/L
5/25 anonim válasza:
Én benne lennék! Akár egy alkalmiban is!
F/22
Puszi édes!
6/25 anonim válasza:
Csak úgy csattogna a nyelvem a szőrös heréiden te állat!
7/25 A kérdező kommentje:
küldök ha te is
2009. nov. 9. 18:20
8/25 anonim válasza:
ma 18:03 vagyok ahham , megint megmondtam a véleményem és megint lepontoztatok...
utolsó ez jó volt XD
10/25 anonim válasza:
utálom az alkalmi kapcsolatot.
Imádom a szűz pasikat (ha szerelmesek is)!
Főleg h teli a világ retkes kur*va fas*zokkal.....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!