Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hati 2 aktus normalisnak szamit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hati 2 aktus normalisnak szamit?

Figyelt kérdés
parommal meg csak 1 eve vagyun egyutt,en 36 eves no vagyok.eleinte mindenap szeretkeztunk,de mostanaban ugy erzem mintha azt a heti 2 ot is csak en kenyszeritenem ra.azt mondja mostanaban nem gondol a sexre nincs kedve hozza.erzem hogy nagyon szeret de mintha mar nem kivanna,problemaira hivatkozik,vagy faradsagra.meg a korara de meg csak 38 eves .en sexualisan mindig aktiv voltam ,nem szeretnem ha ez miatt tonkre mennne a kapcsolatunk.szerintetek mi a gaz?
2009. nov. 9. 17:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem kevésnek tűnik, bár én 21 éves vagyok.
2009. nov. 9. 17:19
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is kevés
2009. nov. 9. 17:21
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
Napi 4 az ideális.
2009. nov. 9. 17:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
ez hülyeség, h normális, meg ideális... mindenkinek a saját szükségletei határozzák meg, hogy mi az ideális... ha neked és a párodnak elég ennyi, akkor teljesen normális...miért ne lenne az? van, akinek meg naponta 3x van rá szüksége, neki az a normális...
2009. nov. 9. 17:34
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

38 évesen IGEN! Kevés!

A hetit fel kellene váltania a Napi 2x-re.

2009. nov. 9. 17:38
 6/12 anonim válasza:
32%
azon is elgondolkozhatsz mi nem tetszhet neki rajtad vagy benned. rosszabbra egyenlőre még ne gondolj szerintem
2009. nov. 9. 17:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem tűnik valótlannak amit mond, én fiatalabb vagyok 10 évvel a párodnál és volt már nekem is ilyen időszakom mikor elég volt kevesebb is, stressz miatt voltak gondok. De visszállt. Ha mindketten itthon vagyunk a napi 2 sem ritka, újra.
2009. nov. 9. 17:43
 8/12 A kérdező kommentje:
kulsore csinos no vagyok,koromnal sokkal fiatalabbnak nezek ki.azt mondja sajat magaval van gondja nem velem,mert mostanaban hizott egy kicsit es sokszor depreszios.szerinte az nem normalis hogy en mindig szertekeznek.heti kettovek elegedettnek kene lennem.
2009. nov. 9. 17:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

ez abszolút normális, illetve megfelel az átlagnak. a magyar átlag évente 112 aktus.

[link]

2009. nov. 9. 17:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha egy férfinek ilyen gondja van, nem az az oka hogy a nő nem elég csinos, de értem a problámád, sajnos attól nem oldódik meg a stressz, de reméljük idővel megfog oldódni.
2009. nov. 9. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!