Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Méhnyakrák elleni oltás után lehet pettingelni?
Figyelt kérdés
kb múlt hete kaptam méhnyakrák elleni oltást és azt mondták hogy még nem evszthetem el. /januárban kapom a következő oltást és májusban a 3.at./ így nem feküdhetek le a barátommal de nem rég megujjazott, és hogy ugyebár attól is átszakadhat a szűzhártyám. akor most ujjazhat tovább avgy inkább ne?2009. nov. 9. 16:58
1/5 anonim válasza:
Hát ugye elvileg előtte sem kéne már...
De én mostkapom meg jövőhéten az elsőt és énis pettingeltem már.
Szerintem várdki még ezt az egy hetet;)
2/5 anonim válasza:
nah elirtam:D
nem egyhetet hanem májusig várdki:D
3/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. nov. 10. 22:18
4/5 anonim válasza:
Szvsz nem a szűzhártyád a lényeg, hanem az, hogy ne szeretkezzetek, tehát megujjazhat, csak ne feküdjetek le egymással.
23/l
5/5 anonim válasza:
Ujjazni lehet, csak annyi, hogy az ondó ne legyen a szervezetedbe, magyarán a szex nuku...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!